söndag, september 09, 2012

NattBloggen/Filmer:

Jag känner mig väldigt trött... sååå nu skall jag varva ned mig... och sedan sooova.
GODER NATT & sov sött...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:

 *... väldigt bra... *  
STASH HOUSE (2012) Thriller
















 *... mycket bra... * 
GRÄNSEN (2011)  Svenskt KrigsDrama





post signature

lördag, september 08, 2012

En äppelkaka/vaniljsås när man kommer in från blåsten:







 
Under tiden som jag bloggar är det en äppelkaka i ugnen och strax skall denna intas med en vaniljsås till kaffet.
Frisyren behåller jag under kvällens/nattens lopp och pyjamasen har jag tagit på mig.

... och jyckarna kommer samtidigt få i sig lite utav äppelkakan med en klick vaniljsås...






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:PETTER


post signature

Det viner som 17:

VÄDRET: /+15/blåser som 17/ljust molnigt/

LÖRDAGENS MÅLTID: /bruna bönor och "fläsk"/ mjölk/


















Hittade en trasa i garderoben när jag letade efter ett festligare plagg. Det festligare plagget lade jag undan och det blev trasan istället.

Osminkad, men jag har grejjjat snabbt med håret... en fläta och pannband, för vete 17 om allt kanske flyger sin kos uti blåsten...









~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:






post signature

fredag, september 07, 2012

Fredagens SlottsStek del 2:

RECEPT:
DIREKTLÄNK: Per Morbergs SlottsStek

PressGurkan skall jag ha i lite mindre äppelcidervinäger och istället lite vatten och eventuellt salt...
PressGurkan kommer jag göra mera av... och om en månad skall jag göra denna måltid igen , kanske... Såsen blev över så jag frös in den så länge.




The Goatlord diskade upp allt ;)





Akvariet ser mycket bättre ut nu...












Efteråt fick The Goatlord, jag och jyckarna en härlig promenad och just då var det uppehåll från båsten och solen sken lite... när vi kom hem igen blåste det som 17:










~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: JOHAN HELMICH ROMAN  1694-1758 SVENSKA MUSIKENS FADER



























post signature

Fredagens SlottsStek del 1:





SlottsStek skivades fint med "fiskarens-kniv".

Såsen är färdig och senare i del2  lägger jag in recept hur jag gjorde av Per Morbergs SlottStek


 Skyn från köttet silades...






Pressgurkan lade jag över i en mindre skål


Allt står på 50 grader för värmning... och de frysta ärtorna likså/Silade kokta morötter/silad lök/


Dukat och klart... kaffet är färdigt/äppelkaka med vaniljsås också/



















KaffePlatsen:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:







post signature

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥