lördag, mars 29, 2014

Många järn i elden:


När jag vaknar till kl 15.30 bli jag chockad, snabbt in med köttet i ugnen och lite senare potatisen på spisen, därefter en tvätt.

SOLEN lyser starkt idag med 11 plusgrader. Det bästa av allt - vindstilla!

Häromdagen, då vaknade jag inte sent utan jag hade inte kommit igång med maten ännu. Plötsligt ligger Titti på The Goatlords PC soffa. När jag inte gör någon notis av hennes intensiva blick, ger Titti då små läten ifrån sig. Jag tittar en stund på Titti och våra blickar möts. Då kommer jag på ... MATEN!
Det var som om att Titti med sitt uttryckssätt sade:- Nu är det fanimig bäst att du sätter igång med maten!
Jag stack ut i köket och Titti lugnt ned från PCsoffan.

Idag var det morgontrötta tjejer som mötte mig och bägge sträckte ut magarna och ville bli kelade med.
Häromdagen när jag steg upp ur bädden, så  var det Titti från sin plats, som sträckte ut sig när jag skulle hastigt gå förbi. Hon fick då en lång stunds fjäsk och kel. Sedan sprang jag förbi Nellie och gjorde iordning mig, därefter satte jag mig framför min PCplats.
Jag tänkte inte riktigt på detta tills jag hör The Goatlord:- Nellie verkar demonstrativt inte vilja vara med oss. Nellie är i hallen. Något är det!

Va! ... och jag blir fundersam. Oj! Jag kelade med Titti och "nochade" Nellie fullständigt,varpå jag började fjäska med nellie och sedan var allt frid och fröjd igen.
Jag brukar vara nogrann; lika fördelad matutdelning,kel, fjäsk. Likadant med med tillsägelser att ha lika regler på de bägge.
Ibland har man brådis utan att tänka efter och då kan det bli små intriger med mig, likväl som jyckarna ibland kan ha ibland med varandra.

... men idag fick de bägge kel och de bägge visade det. Nu är de nöjd.

Solen skiner starkt och jag tog mig endast några minuter, då jag inte kan slita mig från PC, då jag har fullt upp med lite av varje.

En uppdatering i bloggen, som plåster på såren då jag inte varit med riktigt. Haft många järn i elden.


Hej så länge,

En Fredag som gick i duschens tecken:Äntligen blev jag duschad... har inte haft tid för dusch nämligen och samma trasor.

GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥