torsdag, juli 07, 2011

NattBloggen; lahko noč:
NattBloggen: tema sjukdomar:

VÄDRET: +25, värme och sol, men mot Nääs låg svarta moln, men vi hade turen att redan fått ett erbjudande; nämligen natt-kaffe och nybakat.

Det blev till att göra ett litet inventarie på ett "livs". Passade på att fylla med lite matjesburkar och Norrlandspölsaburkar. Lite snabb mat... :)

Annars käkade vi på Thai och denna typen av Thai gillar vi... som helhet en avslappnad miljö.
På dagarna har de lunchbuffé fram till kl 15.00, där dryck med mera ingår... men det är lite för tidigt för oss... kanske vi testar någon gång... men vi norpade kaffet som blev över med en mycket god sockerkaka till.
Och här är entré och en del väljer att ta med och en del föredrar att sitta... för det mesta får man fönsterplats.NattaKäket: kaffe och nybakat + en mindre påse med sig hem och den åkte in i kylen direkt:)


-------------------------------------------------------
Jag har inte diagnosen ADHD eller liknande... och jag har frågat/snackat lite med min "shrink" om detta.
Detta är något som man har sedan födseln nämligen.

Den diagnos jag fått den ligger närmast mig och den uppstår som oftast runt tonåren  eller upp till 25år.
Diagnosen tänker ja' inte skriva ut här, men jag vet vad den innebär fullt ut efter öppna diskussioner med min "shrink" och det är kring detta vi diskuterar.  T.EX att den oftast förväxlas med depression/utmattningssyndrom och så vidare...

Varför jag inte skriver ut den här är för att söker man denna på nätet, så kan det bli fel. Man måste ha den hela långa meningen och varje ord för att få fram den lilla biten som står på nätet, men jag vet och det är huvudsaken. Det mest skrämmande däremot är att läsa om medicineringarna som är individuella och det står helt fel  om dessa.  Annars är det bra att få läsa om diagnoser och så... men jag skulle vilja att man inte skrev ut mediciner för fel medicinering kan förstöra en persons liv helt och hållet.

Jag har haft ett jobbigt år 2007, där vi ytligt diskuterat detta för att " legitemerade shrinken" måste få en helhetsbild. Och jag har oxå förklarat att jag orkar inte diskutera detta mera. Därför pratar vi om  lite av varje såsom t.ex "lego" :) Tro'tt eller ej:) Vi har under ca 1/2 året snabbt gått igenom en massa tester och arbetat- jag och den legitemerade tillsammans...

Men "shrinken" som har hela bilden var imponerad över att jag fixat detta så bra med mitt liv och jag vet inte själv... lite detta diskuterar vi om för den "leg. shrinken" är intresserad av detta och den "leg. shrinken"  verkar börjar få den bilden klar för sig...

Mer vill jag inte säga om mig i en blogg och jag skriver hellre här än att få höra något om detta  bakom ryggen. Jag har inga problem med skvaller eller vad folk tycker, men när det kommer till "sjukan" vill jag inte höra spekulationer för de kan bli så fel, just därför.

Efter runt  1/2 års snabbt arbete från mig och den "leg. shrinken" fick jag till sist en diagnos och jag har ställt frågor kring denna och den ligger närmast mig och den stämmer faktiskt. Och  det andra 1/2 året har Gert vart med och detta frivilligt och den "leg. shrinken" säger till när han behöver mig själv för sitt arbete som en "LEGITEMERAD" sådan.


Det var detta och nu tackar jag för mig, och god natt:)
//Harriet

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥