söndag, mars 31, 2013

En Slapp & solig Påskdag:

VÄDRET: /STARK SOL/vindstilla/+6/

Det är stark sol ute idag, så jag tog mig en minipaus intill balkongväggen. Varmt och skönt, fast med starkt ljus. Det är lite för tidigt ännu att vara på balkongen.

Varken blomjord eller balkongblommor i balkonglådan ännu... får se när dettta blir... uppdatering med bild lär det bli då.
Titti vill hälsa på en liten stund:hmmm*... veckoplanering på mathem.se måste göras senare...
Dags att äta... så jag rundar av här med ett;GLAD PÅSK
~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
Njut-sov-ät... :

En mindre toppning av håret blev det + luggen som blev ojämnt toppat. Jag tänkte ha lite ostyrigt hår/frisyr.
Det syns att jag har en anings lite längre hår. Luggen skall jag kolla närmre på imorgon och se om den skall se ut så här.
Förövrigt känns håret luftigt och lite tror jag nog är conditionern, som jag köpt via apoteket.se. Direktlänk finns på ett blogginlägg nedan, som jag rätt så nyligen gjort.

De flesta klockor här slår om till sommartid, men väckarklockan i sovrummet och en klocka i hobbyrummet är fixat nu.

Dags för bädden och på PåskDagen blir bara slappa här och hopas flera göra detta slappna av... lite lugnare och gladare miner kan det bli.

Njut-sov-ät!

Glad Påsk & God Natt


PåskBrasor & fyrverkeri:

Är inget roligt här hemma.
Det är väl längesedan jag varit med om en påskbrasa och fyrverkeri. Jag har inte direkt heller letat upp någon. Men visst är det mysigt.

Fyrverkerierna uti Hisings-Backa var inom normala normer. Det störde inte jyckarna. Värre är detta ett problem här i vårt område då detta sköts mycket dåligt. Det är skillnad på att ha kul eller att förstöra för andra.
Förövrigt hann jag se en jättevacker fyrverkeri i vackra färger bara ett hus emellan. Jag var bara lite orolig för jyckarna, men det funkade utmärkt beroende hur detta sköts.
Eftersom en påskbrasa hör hit till påsken blir fyrverkerierna något mättade.

När det gäller nyårshelgen är det för att komma härifrån och ta en vila från vårat område, som vi börjat söka oss mot Tjolöholm istället. Skönt faktiskt. Vi har inga planer för detta framigenom under sommarsäsongen mer än att komma ut. Man får väl se vad som dyker upp. Kanske eller kanske inte?

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥