tisdag, september 22, 2009

MUSIK:

KISS ~ sonic boom 2009

En kvällsblogg:

Det blåser som 17 ute... och har gått över till koppen te;)

Mina tatueringar:

Min allra första tatuering... Vänstra nyckelbenet: En dödskalle med ros som gjordes 1995 tillägnad trefärgadcollietik Janis på Andra Långgatan 24.

Högra överarm:Tema Native American Den översta är en indianfjäder från året 1999 och gjordes på House of Pain (Stigbergsliden) och valet föll på denna av någon sorts anledning, men den lilla skölden var i origanalfärg röd och jag ville ha en blå som en kontrast till den röda på andra armen.

Den nedersta är ett kohuvud som är en bandsymbol för gruppen D-A-D och på hornen valde tatueraren att korta dessa något för det estetiska. Detta kohuvud är ursprungligt gjord av ThorLeif Hoppe. Detta kohuvud är gjord året 2008 på Andra Långgatan 24.

Vänster överarm: Tema Symboler Den översta är en tribe med 2 körsbär som jag gjorde på House of Pain året 1999 och låg på Stigbergsliden, när det fanns en sådan här i Göteborg, valet slutade på denna eftersom det var HA81 egen sorts tatuering för allmännt folk att kunna ha när deras egen var upptagen;)

Den nedersta är min senaste och gjordes 2008 på andra Långgatan 24. Det är en band symbol (Crashdïet)... som passande gick ihop med symbolen triben och på detta vis blev symbolerna neutrala då, var tanken, och så gillar jag just denna. Denna symbol är en variant som självaste Peter London använder sig av, men ej som tatuering. Den enda skillnaden är att tatueraren gjorde denna stilmässigt mera i cartoon än Londons och det gillade jag den lilla skillnaden att det inte var en kopia av deras logga rakt av.

För tillfället har jag inga som helst planer på några nya tatueringar, men ibland har jag haft en viss längtan på en fin färgglad vacker orkidé eller flera utefter benet eller vaden. Men nu har jag inte detta längre:))) Jag är just nu helnöjd med 5 stycken...

Tjabba

Vi gick upp tidigt därför att vi lade oss tidigare:))) Druckit te och lite fil. Och nu börjar kaffet:) Jag är fullt påklädd... Vi har lite lätt ändrat rutin (tillfälligt) pågrund av sömn, för Gert skall göra sin körningstur i stan imorgon tidigt. Jag skall följa med och sitta bakom honom. Och själv skall jag jobba natt... men sömnen tar jag igen på något vis. Angående jobbet? Det är ca 600-700 anställda på Terminalen från att ha varit ca 1200 anställda... Men från och till försvinner och periodvis fylls det på nya... julvikarier eller sommarvikarier brukar oftast bli smått erbjudna att få jobba extra och det kan också resultera till anställning. Yngre och ibland äldre är med i turerna. Men som en löst vikarie skall man inte leka chef eller hålla händerna i byxfickorna, då försvinner de sakta ut. Men snabbaste skälen till att få sluta kan vara att springa runt bygget eller försöka bryta sig in på toaletter eller stjäla försändelser. En del studerar och lägger ned halvhjärtad tid eller omogna för jobbet eller helt enkelt inte passar in eller söker andra jobb under tiden och väntar på att få något annat. Sedan finns det dom som är riktigt duktiga också och kommer ganska fort in i jobbet. Förövrigt som en nyanställd på ett arbete för att komma in med folk och lära sig tar generellt flera år för att just få in säkerheten. Annars är detta ett sådant jobb med mycket folk och omorganisationen där man får jobba med nya folk gör att den sociala biten vill man helst skippa på sin fritid. Fast såklart är man riktigt social, då fortsätter väl denna också på fritiden, men jag är tveksam att många orkar... iallafall upplever vi här hos oss så då. Tjabba, //HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥