lördag, oktober 31, 2015

HAPPY HOWL-OWEEN och metaforen "dagen-efter" :


//Jag förstår inte de som lusläser min blogg bara för att leta fel. Känner man inte oss överhuvudtaget och bara ser oss när man tar sig till bilen. Hur mycket vet man??? Där stannar jag för detta är trist att ta upp, men lite mera positiva vibbar och coaching, tack... eller försök ta hand om era egna problem istället. Jag har då nog av mitt.//

LÖRDAGENS: /ugnslax på creme fraiche & ris blandat med soppspaghetti/CitronVatten
Vacker hösthimmel, där ljungen i balkonglådan står sig fin mot de höstlika träd och löv.

Helt vindstilla och nattmörkt var jag redo med min ficklampa och jyckarna hade sina blinkande led-lysen på sig... De alla fick springa fritt en stund och Titti fick i vanlig ordning gå lös hela vägen, som sköter detta superbra.
Lite "dagen-efter" som en metafor istället för bokstavligt. Jag hade tänkt sova ut men istället väcktes jag redan kl 10:00. På displayen stod det "otillgängligt nr". Det var bara att stiga upp och snabbt fixa sig för da'n, därefter ringde det och jag hann svara. I luren var det någon som pratade engelska med kraftig brytning. Jag slängde på luren när jag förstod att det inte var seriöst.

::::::::::::::::::::::
FREDAGEN:


Jag var på en fika mitt på dagen innan maten. Jag tyckte jag kände mig mogen förre större folksamling och träff. Jag har länge vilat med lugn och ro även om det var med "dålig start och respekt för andra".
Matlagningen ingår i min rehab. Jag slapp kurs eftersom jag lagar mat själv...
Dessutom beställer jag mat från MATHEM.SE & MAT.SE för att snabbare bli bättre. Det mesta beställs via nätet. Ibland händer det att jag slinker in i en affär.

Där blev lördagen "dagen-efter"... Jag känner mig helt slut... så jag har tagit det extra lugnt. "Varför måste man tala i klartext ibland?"

Hemma igen...
FREDAGENS: /köttfärssås & spaghetti/CitronVatten/I vanlig ordning blev det en härlig kvällspromenad efteråt. Inga bilder för jag skippade detta.

HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥