onsdag, oktober 07, 2009

KvällsBloggen:

Vi tog bilen ut på en åktur under kvällens gång och en rastning även för hundarna ingick... och nu är vi hemma och strax skall vi käka salladen som vi inte orkade käka till middagen och salami "Trikanti" till salladen och en bit bosniskt bröd till detta. Vädret: Jättehärligt!!! Helt och hållet vindstilla! Tjingeling, //HV

Mitten av veckan ~ hump day

Maten idag som jag lagat till mig och Gert: Ugnstekt karré, ris och champinjonsås

Gert körde mig och hundarna ut till NääsSlott och tog mig en promenad... och kaffe hade vi med oss och tog några koppar. Härligt väder men fruktansvärt blåsigt och ett jätteträd (ett mycket gammalt sådant) hade gått av på mitten och låg ivägen så att jag fick gå runt trädet. Sedan åkte vi hem och nu lyssnar vi på musik och surfar och sånt.

NattBloggen:

Jag har duschat hela mig och det rejält! Jag känner mig fräschare, varpå jag skriver lite i bloggen. Imorgon/idag tänkte jag och Gert åka ut kanske med bilen. Vi får se hur det blir med detta??? Jag skall också hinna göra käket!!! MEN det ordnar sig nog på något vis ändå... Det var en otroligt lugn Tisdag och även mycket lugnt när vi var ute i Backa.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥