lördag, mars 06, 2010

TexMex:

... tillägg av godkänd bild:

... har just varvat ned efter en jobbig period och gör detta framför PC i en fåtölj. ... och en almonde till kaffet... och detta var Gerts förslag. Senare gör jag en tonfisksallad. Och eventuellt duscha också.

Morsan kollar på Melodifestivalen 2010... och jag bloggar... och bloggningen tar juh tid juh fler bilder det finns med eller rättare sagt jag lägger ut:

... TexMex och en promenad. Tar det lugnt i fåtöljen framför PC och varvar ned med en blogg... får se om jag orkar duscha sedan...

... 0 ...

... 0 grader ute idag: ... och här är vi fortfarande utan att ha masat sig ut:

God Natt Bloggen:

... slavisk soppa;) Men denna smakade bra och den var i sannare godare anda närmare så... och mätt blev man...

NattBloggen:


Annars tar vi det lugnt här just nu i tystnaden och jag gör en nattasoppa och ett glas mjölk till... i Slovenskt eller snarare slavisk anda... Slovensk spaghetti från Orienthuset för soppor Hönsbuljong En tomat En potatis i bitar En riven morot En lök och vatten efter eget behov och smak kokas upp och puttrar sedan på svag värme Kryddor: Mild paprikapulver och mald svartpeppar

Spartacus BLOOD AND SAND 2010 första säsong

Det är juh en helt ny färsk serie som vi bägge här följer och detta var 3:e delen vi såg. Vi har 3 delar kvar att se som vi nog tar en del varje dag... ca 50 min varje del. Bra, om man gillar gladiatorer:) och Lucy Lawless:) Mer orkade jag faktiskt inte i filmväg... eller kände mig för.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥