tisdag, september 06, 2016

BBQ USA uti Backadalen :

Solen låg på men det blåste som 17. Jag varvade mellan tomt / altan / solstol. Jag var även barfota tills solen gömde sig bland molnen...TISDAGENS: / BBQ med en kall pepparrotsås - pepparroten var garanterat EKO då den odlats på tomten. Pepparroten kommer ursprungligen från den närmsta grannen för många herrans år sedan. I år blev de väldigt fina. / dessert á la Hasse Anderssons recept från radion och den funkade bra /

Jyckarna var idag på hugget då det var varmt men ändå skönt. De gillar när vindarna sveper om deras päls.

Att de är får/herde hundar märks för de reagerar kraftigt på främmande ljud och om de är välbekanta reagerar de ännu mera om det är kanske något skumt, därför är de också väldigt bra vaktisar. De alla har sina finesser, men även dåliga sidor också... De bevarar sina individuella karaktärer, men också tar de efter varandra, såväl positiva som negativa.

*******************************Jag har tagit en kort TIME-OUT från bloggen. Lite ledigt för annat.

Bl a har jag plockat fram en äldre spionkamera också av märket "Canon" - laddare med batteri. Jag kom snabbt in i funktionerna då "Canon" har grundfuntioner/inställningar... så klart att jag kommer testa mera utöver.

(Jag har en Nikon liggandes som jag också tänker plocka fram igen för lite ombyte. Den har några roliga funktioner som att lägga till roliga ramar... också en bra enklare mindre digitalkamera)

Mitt eget minne behöver också lite tid. Meningen är att jag tänker varva mellan dessa. Givet även med min Canon EOS kompakta systemkamera skall användas... Den är ju en tyngre sak och ger bättre bilder, men man skall ej heller inte underskatta spionkameror.Några testbilder med spionkameran Canon från en annan solig dag på en härlig tomt, som känns helt inbonad och färdig.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥