torsdag, juli 28, 2016

Gurkor grunkor ägg... slappt... :

Tassar som örhänge... födelse-sten... från denna länk:  paw-print-birthstone-earrings


Färsk gurka från ett växthus där intresse för gurkor är stort, men inte från mina föräldrar... skall ätas inom kort och testa om denna är god. Vi hade inplanerade ärenden idag.... ändå glömde jag köpa ägg till tjockpannkakan... Tur att mina föräldrar hade ägg över till mig.
Härdad/fullärd/Trakasseri/vuxenmobbing - SKIT räcker på ren svenska :
Den gröna kulan har jag redan en gång klistrat fast på näsringen, så jag betämde mig för att lägga undan denna. Jag tänkte testa att använda näsringen utan kulan. Verkar funka bra det med.
Nu har jag gjort mitt, då tar jag mig en vila. Jag tog även en kopp kaffe innan dammsugningen ute på balkongen.


(Nu ligger jyckarna mot hall/kök och inväntar MatdaX... 
Pasta Bolognese med lite grönt till & CitronVatten.
Liten klick av Pasta Bolognese i jyckarnas skålar blir det.)


Asterix gör en extra koll mot högtalarna och de limegröna ljusen och lägger sig trött och tryggt ned mot SOUNDTRACK: David Bowie / Pat Metheny group This is not america.

Detta var tydligen något som uppskattades utav Asterix. 
Våra jyckar är klara med sin fällning precis och då var det Pufosu som börjat fälla istället. Aglaia som valt svarta bekväma trikåer för tillfället skrattade : - Hade jag vetat detta hade jag valt en annan byxa... trikåerna är nu fulla av Pufosus päls...
Det där känner jag igen att vissa plagg är omöjliga att ha på sig runt denna period.Förövrigt anser sig Aglaia härdad mot all diktaturiskt med alla dess olika namn, men skit räcker här. Det behöver hon inte egentligen säga. Jag tror och känner henne såpass för att veta!!!

Jag själv är knappast härdad, däremot har jag lärt mig känna igen tecknen även hur man försöker trycka ned någon utan att visa... men det syns tydligt... när man har hela bilden framför sig bli denna solklar vad saker och ting kan handla om... för en som är härdad kan göra detta också. Härdad efter en viss ålder måste man vara för något annat val finns inte. Så ser detta ut på ett ungefär...
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥