lördag, januari 24, 2015

Snöat/Pufoso är nu bokad/Recept och huttar:Jag steg upp först idag, 40 minuter efter mig steg THE GOATLORD försiktigt och lugnt upp.
Jag somnade framför TV:n nämligen, vilket hör till ovanligheterna. Kl 05.00 vaknad jag upp och blev väldigt överraskad. Jag borstade tänderna och hoppade sedan in i sängen  direkt.
Därför trodde THE GOATLORD att jag sovit i hobbyrummet hela tiden och undrade hur många timmar jag sovit. Timmarna var många, men eftersom jag inte vet när jag egentligen somnade så vet jag inte exakt.Jag borstade håret ute på balkongen. Det snöade och det var snöplogar lite varstanns. Bättre jobb inom detta område i år. Finns inget att klaga på även om det inte varit en vargavinter.
När jag vaknade låg Titti inne i hobbyrummet och Nellie snodde min plats.
LÖRDAGENS: / SJÖMANSBIFF lord Nelson - HV Diaries specialare /CitronVatten/BUDWEISER 3,5 % användes i "SJÖMANSBIFFEN".MEGADETH bildskivan åkte upp inne i hobbyrummet / Toadörren är fixad med en poster och under denna WC-ikoner, så att man inte går fel, fast det är nog ingen risk med ändå.
En kartong Harley-Davidson emblem sattes upp för att dölja tejpen ovanför "dreamcatcher".
2 st James Bond boxar åkte upp på kökshyllan.


Nu är också Pufoso äntligen bokad. 
Våran vän är jättelycklig nu. Hennes hund gick bort under året 2014, efter detta har hon blivit en anings försoffad & saknar sina hundpromenader.

Vi skall åka och hämta två rumänska hundar på Arlanda flygplats. Dessutom våra egna hundar skall med. Vi kommer ha hela bilen full med jyckar, dessutom blir det perfekt för de alla att försiktigt bekanta sig med varandra.
De rumänska hundarna kommer nog känna sig lite tryggare när man reser såpass långt.


SELFIES SELFIES SELFIES

Det blev en jättehärlig promenad för det var närapå vindstilla och marken var perfekt att gå på där jag gick.
Stigarna var fulla av snö. Det hade inte heller vart så många innan som trampat ned det hela för att bli till is eller svarthalka.
Inte en själ var ute förutom att jag hörde att det plogades på avstånd. Strax innan jag hoppade in i bilen fick jag se en ficklampa som lyste längre bort. 
Det var nog den trevlige mannen som brukar hälsa, även mannens hund brukar hälsa på jyckarna ibland.
Mannen har även börjat hälsa på THE GOATLORD och vet nu att detta är mitt sällskap.Väl hemma slocknade Nellie bredvid THE GOATLORD och Titti intill PC soffan nära balkongdörren.
För oss andra blev det den sista chokladshots (från PARTYKUNGEN.SE som fanns kvar  -  i denna föll valet på Amarula likör.


MUSIK:


SUPERTRAMP famous last words (1982):::::::::::::::::::::::
Korta drag ur fredagen:

FREDAGENS: /STEK med gräddsås /tomat & Pressgurka/

En stänkare - hutt med "Canadian Whisky" till varmt TE

Ibland kan all trängas under kväll/natten inne i hobbyrummet, men vissa perioder kan det hända att Titti väljer THE GOATLORD'S PC soffa och Nellie väljer Tittis soffa, som är egentligen allas soffa.HEJ SÅ LÄNGE,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥