måndag, maj 30, 2011

Dagens ugnsčevapčiči:


MÅNDAGENS MÅLTID:  skivad potatis för att sedan ägna min tid åt  att göra i ordning  och tvättar händerna utan att torka mig för att blandas ihop.

čevapčiči: ca 500 gr (i mitt fall blandfärs)  krydda: endast 3st vitlöksklyfor (pressade), 3 msk mild paprika, 1/2 tsk salt, 1/2 tsk mald svartpeppar, 1/2 tsk vitpeppar (jag tog fel på burk, men peppar som peppar, lite extra starkare då)
Gräddades idag på 200 grader ca 1 timma.

SALLAD: riven, morot, rivet äpple, riven färsk kål, skuren tomat

DRESSING: pytte äppelcidervinäger,  pytte olivolja, pytte salt Efter duschen igår tog jag bort nagelllacket med aceton av märket "DEPEND" för att idag måla naglarna och valde då av märket "DEPEND"  nr 29 eller nr 194, ( graffittigrått metallicfärg)

Och efter målningen av lacket fick det torka någon minut... för att sedan ge mig på kaffet.

Topp i topasfärg
Min minimala marin topp med snörning (röd/vita ränder)
Bralla i kornblått
Strumpor: 2 par; de ljusare mot foten och den svarta ytterst
Dojjjor: vita, med silver, svart, grått och lite röda detaljer av märket "BROOKS"
UNDERKLÄDSEL: PROVEA 


NattBloggen:

LÖRDAGENS MÅLTID: skinkstek i legym gryta med kokt potatis och en sallad
NattaKäket:  en macka med en karrébit på och ett glas mjölk

Förövrigt har Söndagen varit mycket lugn här och Gert fick avstå en musikDVD som han ville se på....  för att istället ägna sig åt mig på ett annorlunda sätt med enbart tystnad i bakgrund.

Där jag fick summera vissa saker och där Gert öppet fick  "analysera" detta... på ett öppet sätt om mina problem... De är för kompliserade och för allvarliga och en del kanske fnyser "PMS", "klimakterie" eller "livskris"...
Men det skiter jag i...

För att helt bryta mitt, så tog jag mig en dusch för min nickelallergi och en handduk om håret och samtidigt får håret fall eller krus... Det kan variera; håret får göra som den vill - ostyrigt.
Och nu känner jag mig hel och ren och bloggar på min nattblogg.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥