måndag, januari 21, 2013

VECKA 4 har bara börjat:

MÅNDAGENS MÅLTID: /strimlad biff med grönsaker/ris/pressgurka+tomat+äpple/Standard mjölk/

Jag vaknade väl sent, men låg kvar en bra stund. Förstrött och slött satte jag på riset och den asiatiska rätten i ugnen och hoppade in i bädden igen.
 The Goatlord servade jyckarna med mat runt kl 17.00 med Friskies kött och frollicbitar. Skålar med färskt vatten, "så klart".

The Goatlord som idag vaknat före mig kommer till slut och hakar på bredvid mig i våran bädd. När det verkligen är dags att stiga ur bädden ligger jag ändå kvar. The Goatlord vänder sig om mot mig vid dörrkarmen och tar sig om huvvet och säger rakt mot mig litte snett vänt mot mig: - Jag känner mig helt seg... ligger man så här länge blir man verkligen bara segare och och segare och t om något groggy.

Jag flyger upp för att ta mig en dusch, som jag skulle gjort i Lördags eller Söndags. Plockar sakta fram byte, som jag skall ha efteråt. 2st sockar för att värma mina vader, trosor och jeans (skrattar inom mig när jag gör bytet av jeansen... De är något man bara tar fram någon gång i nöd).

Efter duschen klär jag mig och mammeluckerna tar jag på de var inte smutsiga, där gjorde jag inget byte likaså BH.  Till slut går jag bara omkring i BH, jeans och kängor. Lätt förvirrad kring vad jag skall ha på mig som överdel bestämmer jag mig för ta första bästa jag hittar. Jag tar fram acetonet för att ta bort det gamla lacket.

På plats vid min PC filar jag lite lät naglarna och sedan käkar vi bägge till bords vid PC platsen. The Goatlord tar disken jag orkar inte och det har han nog förstått att så här blir det idag.

Efter maten väljer jag färgen "mulberry wine" till naglarna.
Jag tar snabbt kort på ena handen med de målade naglarna för att ha till bloggen.
The Goatlord sveper förbi mig och snabbt ber jag honom att ta något kort på mig och säger samtidigt mjukt att jag har juh målat naglarna.
Ett gäng jyckar ligger runt här och slappanar av efter maten, så också vi och med koppen kaffe på maten.
Jyckarna ligger slappt vilande omkring och The Goatlord som druckit ur sin kopp med kaffet väntar nu på att jag skall göra färdigt mitt blogginlägg.

Dags at dra sig ur PC och ut mot det verkliga livet,
 

Lite blickfång: Lite blickfång vid min plats.

Jag tog mig en gunga under promenadens gång.  Ca 45 min blev promenaden och -2.
Just nu har den gått nedåt till -6.Jag har fixat räkningar och även bilserviceavgift. Gjort en matplanering för ca 1 vecka hos MATHEM.SE .

Imorgon är det en ny vecka och en härlig slappdag.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥