fredag, augusti 22, 2008

SEX

# man kan rabbla upp SEX saker som man gillar eller ogillar # man kan skriva SEX bokstäver, såsom namn osv... # man kan ha matematik med SEX # man kan ha SEX # man kan ha SEX pack öl # man kan ha ett SEX pack involverande sex personer då Vad är mest givande? En del tar nog sex pack öl, vissa väljer matematik, vissa skriver bokstäver, vissa väljer att rabbla upp ogillande eller gillande en del just bara SEX andra SEXPACKET med involverande då... 25 Augusti 2008 Okej, det blev inte SEX utan en 7:a ~ kondompacket...

ENSAM

Att skriva av sig är skönt och lugnande om man riktigt skriver av sig sina känslor... och just det man känner. Ensam är två ord och har två betydelser: @ det ena är ensamhet i sin egen ensamhet för sig själv: t ex att skriva av sig. @ det andra är ensamheten i ett förhållande. ... för mig är det mera givande då, att just bara vara ENSAM Så klart singelliv är en form av ensamhet som nästan måste vara rogivande ibland. Men allt har sin baksida. Just nu känner jag för positivt ENSAM såsom att skriva av mig. Och få gör nått med hundarna imorgon! Relationer är det verkligen något som passar mig? Egentligen inte och tydligen inte. Jag vill LEVA ANDAS & NJUTA... Det är inte så att jag inte vill bli störd och att någon stör mig. Men ibland är ensam ett behov det med som ingår i själva ordet LEVA!

Vad kan vara jobbigt...

Det värsta jag vet och som får mig att känna mig väldigt osynlig är när nånn vet vad jag känner och tänker. Då menar jag inte i efterhand... Men som gör mig till något annat. Det känns som att nånn snor ens liv och lever den istället för att jag ska leva. Kvävd, men existerande.

LÖGNER

Visst tusan kan man ljuga för sig själv... det kan vara roligt i efterhand, men samtidigt också kan väl det vara väldigt svårt beroende på vad det är. Att plocka fram sina lögner kan vara bra både på nätet och inte bra beroende på vad det är. Men som en kvinna som passerat 40 åren känner jag mig annars stabil och i våss mån säker på mig själv. Men givetvis inte till 100%. Visst har jag mina dagar och dåliga... den som lever får väl se (i detta inkluderar mig själv då alltså).

Party 2

Skickat mail på klagomål och synpunkter någon som håller i en utredning på förbättringar över väsra regionen då. I mitt apatiska och ur jobbiga mentala situation lyftes jag upp av att kunna medverka till något bra eller rättare sagt påverkan, för medverkan är ju de som sedan i sin tur ska ta till vara på utredningsavdelningen och gör något åt detta. Min påverkan är att göra synpunkt och klagan på ett sätt som utredaren ska kunna förstå vad man menar, för annars är det svårt för den personen att göra sig insatt. Efter att vart i Linköping och sedan Sahlgrenska är jag nu så ganska insatt i hur det hela fungerar. Chef - överläkare- läkare- översköterska- undersköterska - vårdare. Så på så vis är jag neutral och inte personlig med nånn. Vilket är bra för utredningsassistenten. Assistenten har snabbt läst mina mejl, vilket i detta skede ska hon ha kredit i första detta steg. Annars är jag inte utbildad inom detta yrke, men visst har gjort nånn sorts prao, 2 ggr. En gång i mellanstadiet och en gån längre fram. Visst var det givande på nått sätt då, även som betraktare och mindre syssla. I vilket fall som helst... kör på... Vi får se vad mitt nästa steg blir. Man ska ju inte belasta anhörig heller med för mycket för personlig assistent är jag inte intresserad av i nuläget utan jag tycker om att sköta hundarna och då hör även vård in här även om jag naturligtvis brister mycket inom denna form. Oj, vad formell och politiskt korrekt jag blev... nästan så att jag blir rädd för mig själv.

Party

Ska förbereda mig för ett besök på sjukhuset då, fastän jag inte orkar. Hela kroppen känns som bly och tung. Tror nog jag ska vila mig nu lite innan... Skönt att mina föräldrar går ut med hundarna, så jag kan vila mig. Skönt att vara hemma. Efter helgen ska jag försöka få en akuttid hos min läkare på vårdcentralen då. Hoppas hon kan fixa in en tid. Annars är hundarna inget som helst problem... de är klart lättare än män för att generalisera då! Kanske är man hetero eller bi eller lesb, just nu kvittar det liksom.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥