fredag, september 09, 2011

Dag 3 och Fredag:

VÄDRET:  + 15, mulet varvat med sol, svag brisJag gjorde en koll på blommorna i lådan och där i var det vatten, vilket jag använde en blomsterspade för att ösa över vattnet till den ena en vattenkannan, som jag använder för just detta ändamål, sååå jag har två vattenkannor.
Denna rensar jag i och en av blommorna var det kört med... inte en av Lyckliga Lottorna utan en som var som utfyllnad...Tredje dagen fortsätter... och även de slemmiga klibbiga sekreten i olika storlekar inne i duschen...
-----------------------------------------


BREVINKASTET:


Gert får ta posten och där i ryms ett minipaket... tjaha, till mig??? Ser ut som djtees, men postat åt mig...

... och det var det. Tygväskan är till mig, men jag har inte sytt denna utan köpt den, faktiskt...  för att ha bredvid min väska i hand eller något och för att rymmas småsaker i... lite privata saker.  Tabletter, kamera, chokladbit, äpplen... eller något annat... sååå privat?Fiiina kliiistermääärken... huuuga!Ingen färg på naglar och förövrigt ingen make-up... naturellt och osminkat... nu är jag sen bara för detta lilla extra som skulle in i bloggen... bloggen var på väg åt ett annat håll och fick ändras.

tjing,
//Harriet


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:

"twiligt zone" är min låtfavorit

NattBloggen:
NattaKäk: rester från middagen


Jag börjar halvsova och känner mig omtöcknad precis överallt:
ett kort som bara knäpptes av farten... jag är på väg att norpa kameran... fööör vi är sååå jäääkligt trööötta och fick då avbryta filmen... forts. en annan dag.


GOD NATT,
//Harriet

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: *tänkvärd och ett plus för ej massmediala skådisar*


SOUL SURFER (2011) drama och baserad på en verklig historia♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥