torsdag, maj 06, 2010

... att lätta ankaret med en LOKA:

... det är jädrans tur att man kan köpa bandspaghetti nästan varsomhelst nu för tiden, för vanliga spaghettin är bara för trist och den smakar dessutom sämre och är jobbigare att tillreda. Till detta naturligtvis en köttfärssås. Detta var så maffigt att resten blir lite senare med en sallad till och salladen idag bara: riven morot, rivet äpple och någon skivad tomat... lite salt - olivolja -äppelcidervinäger med honungssmak - lite vatten...
... va' vi bägge kände oss lite yra , alltså inte sega i hövvvet, så vi köpte oss en iskall LOKA CITRON, 2 st "MARABOU ~ passion limited edition" på Statoil:BLOMMOR kontra BLASKOR:


... det finns blommor och det finns blaskor; det ena överväger det andra i alla lägen såsom på jorden...

... mitt pådrag idag med blommor från H&M:


MUSIK:

URIAH HEEP rainbow demon 2 CD
Ett fullspäckat Junimånad för Sverige:

Blå himmel med ljusa moln och lite sol och +11 grader.

En fullspäckad månad i Juni: nationaldagen 6/6, Monarkibröllop i Stockholm & Metaltown i Göteborg 19/6 och midsommarhelgen.

Nationaldagen kan ingen undgå för den som befinner sig i Sverige för den bara är där... och inte heller midsommarhelgen... och kanske inte heller Monarkibröllopet heller när jag tänker efter för media lär juh bevaka denna... och för Metaltown blir det nog någon artikel, några bilder eller något klipp från någonstans, nyheterna brukar ta ett litet klipp.

Och Majmånad har bara börjat...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥