torsdag, december 09, 2010

Inkast:


Jag är påklädd och nyss plockade Gert upp posten... jaaa... den har juh legat där sedan ett bra tag, men för ovanlighetens skull damp det en gång till och Gert slängde den åt mig mitt i näven och reklamen slängdes först.

Sedan kollade man in ST fackets almanacka... fiiin, den behöll Gert, medans min åker till morsan. Brev till oss båda och ett speciellt till Gert.En slapp dag:


2 st postrar åkte upp på väggen här hemma oxå:
~~~

Denna är tagen igår precis när jag har klivit innanför dörren och för att förbereda sig för pyjamasen:

Så här ser man ut idag när man stigit upp:


Och här har jag försökt rätta till håret, men tovorna är kvar och där får de sitta idag:


~~~

BakgrundsMUSIK; Tema ~ jul: 

Crashdïet del 2:
... och  efter maten blev det en runda runt stan som avslutades med att släppa ut hundarna ute i snön... ett ställe som det var ett bra tag sedan vi var på... Det snöade som 17 och det var  -2:


Jag hade tänkt tvätta håret efteråt, men det blir inget med detta. Vi käkar en ostmacka med te och efter detta en lussekatt istället och jag har bytt ut strumporna mot torra, eftersom snön var djupt där hundarna fick springa runt en stund... men förövrigt var jag varm som 17, tacka sjutton för detta med lager på lager... en gammal svart tajt tröja innanför och en tunika och den nya munkjackan med luvan och till sist täckjackan och bara jeansbrallor till detta... håret är TOVIGT och imorgon blir vi bjudna på middag. Så jag får se när jag kan tajma in en dusch... verkar svårt just nu...  Snacka om att jag är GRUNGE:)


Nu skall jag slappna av med koppen te...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥