tisdag, augusti 25, 2009

MUSIK:

Förut ikväll fortsättningsvis Fields of the Nephilim!!! GÖRBRA! Och huruvida om dagen gick bra och hur allting i praktiken funkar återstår att se. Men just nu slappar vi för krafterna för imorgon och de känns något lättare trots att det imorgon handlar om en Neurologisk sjukdom och ett stort medhåll från Gerts sida som stödjer mig, som vi bägge i vår dekadens befinner oss i ~ i ett sorts stadium, men hur långt ned på skalan? Bra musik i mystikens anda där det sofistikerade förkovrar sig med skiten och dekadens... precis den stämning som vi känner oss befinna sig i ~ just nu i mörkets ljus. Och jag är fortsättningsvis i ett stadium av länkningssysselsättning.

Allvarliga bestyr...

Det känns skönt att ha avklarat morgonens bestyr och att det dessutom gick åt det bättre hållet mer än väntat... inte för att jag hade några speciella tankar och inte heller förväntningar. Just nu har man vilat någon timma och vi bägge känner oss konstiga faktiskt att vakna så här och speciellt Gert för att nu snabbt göra iordning oss för nästa tur. Yrseln och lite illamående är väl mera att vakna snabbt utan att ha fått i sig något. Och att dessutom börja med maffig mat också; men så får det bli denna dagen. Vi skall till: Mr Johanssons Restaurang ... tja, en dagens :)där det finns sushibuffé (men denna är för mig ointressant) thai/kina och svensk husmanskost, salladsbuffé och kaffe och kaka på detta. Det blir inte så ofta att man åker hit för en dagens som är till kl.15.00. Men efter renoveringen och allt så är både restaurangen och maten förövrigt jättebra. Men det är så mycket mat och pågrund av klockslaget, som vi är där mera sällan för både pris och mat är bra där. Annars äter vi inte ute varje dag och efter dagens bestyr lagar man bara inte mat. Vi föredrar lite senare som kl 17.00 ute vid Restaurang Marcos som är närmare åt vårt håll. Efter sjukdomar och problem är det sista man tänker på i viss mån all form av ytligheten och att man uppskattar ensamheten då mera, men här är det två par ögon mot två andra ögon och kring detta fyra hundar, som får fart på livet. Till sist för att sedan vara kvar i Hisings-Backa idag.

TisdagsDVD:

Har precis avverkat den grymma DVD:n: Fields of the Nephilim ~ Forever Remain Tour (live -88) GRYM!!! Vad gör man när man skall upp alltså ruskigt riktigt tidigt och ut i ruschen - joooo, kollar på något ruskigt bra och skiter blanka fan i skiten!
Det bästa för hälsan och hälsa ofta!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥