torsdag, september 28, 2023

VECKA 39 VUXENMOBBNING om eller med:




P:S och  EDIT: det är värre under jobb - makt och pengastyre än utanför jobbet men otrevligt ändå

OM ELLER MED att vara eller inte vara och oftast de som väljer ingetdera blir utsatta: 
 
TVÅ  GRUPPERINGAR:
 
OM de som helst pratar om med andra än med personer. kännetecknas av överdriven inställsamhet att man inte kan undvika att bli misstänksam och vibbarna är av att man är mer omtalad än tilltalad på rätt vis, man blir tilltalad inom inställsamheten och bakom ryggen och till slut kan man även få detta kastad på när man som minst behöver detta - det mest tragiska i detta!
 Och nu när jag kan ta emot då törs man inte! 

 MED de som föredrar att prata med än OM, men kan hamna ändå med som vill prata om...

  Till slut kan också leda till utstuderade utfrysningar... vuxen-mobbing inte bara på jobbet utan även där du bor därför än mer utstuderande. 

Det här var pang på rödbetan och nu till... :

 Så här ser det ut för oss: Därför föredrar jag matlagning och min man akvariet - för att beskriva det hela, så vänder man ryggen till åt allt och ägnar sig åt ett göromål och samtidigt nyttomål! .
Tillsammans har vi musiken även film och serier... !

 ... så kan man stå över utfrysningar så i mitt fall är det matlagning och mat-projekt med stor passion som jag innerst inne alltid velat utveckla på hemmafronten bara det att det krävs att sätta av mera tid och nu har jag mera tid, såå städ är ett annat liksom bakning är inte min grej, men de är också exempel på väldigt bra nytto-göromål. Bra med lite egentid ibland om man bor i tvåsamhet liksom att göra saker tillsammans.

Min man tycker också att detta är ett viktigt ämne och var med på ett hörn. 



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥