torsdag, april 18, 2013

VattenProblem:
TORSDAGENS MÅLTID: /bulgur-risotto/CitronVatten/


Jag stiger ur bädden tidigt och sätter igång med städningen nästan på en gång för att ha det hela gjort. Det ringer på dörren... ett paket med postbudet... hmmm... vinyl... käckt att slippa hämta ut denna.

Efter maten lägger jag mig på sängen för att ta mig en liten vila, istället somnar jag i ca 20 min. Jag väcks av porttelefonen. Det är Majblommor... näää... Det får allt räcka med cocosbollarna för en klassresa,  som jag lade till för en vecka sedan... lite pengar behövs även i detta hushåll.
Det blir en promenad på 35 minuter i kraftiga vindar och regn med +7 grader.
Zorro fick gå kopplad med mig.Efteråt är jag helt genomsur:

Väl hemma byter jag om mot en torr varm pyjamas.Jag har tvätat en tvätt som jag även hängde upp. Den andra tvätten hände det något med... När jag kom in öppnade jag ett lock för att släppa ut lite vatten som blir över... ut sprutar det vatten och tvätten är genomblöt.

Jag fixar snabbt till det hela av ren vana och får bort vattnet och toagolvet är torrt igen. Jag sätter tvättmaskinen på centrifugering och sedan ställer jag in på att släppa ut vatten. Nu är även tvätt nr2 upphängd och maskinen torr och fin...

Till sist är mitt hår torrt igen och jag känner mig skön att allt är fixat...Nu kliver jag ur PC för att återgå till mitt privataliv... min ergonomiska vila i reclinrfåtöljen i hobbyrummet framför TV med jyckarna.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥