onsdag, augusti 12, 2009

Together through life 2009

Denna såg jag 1975 (på TV) och skall ses igen efter bloggen. Fantastisk miljö...

... renligheten en dygd...

... jag har fixat till både häcken och busken... snaskigt... och idag beskåda resultatet...

Idag har vi käkat, rastat hundar och dessutom oss själva, en vanlig dag... för att coola ned och för att nu Gert sköter dygden ( rengöringen av akvariet) medans jag bloggar... sedan hur kvällningen eller natten löper är inte inplanerat mer än vila och lugn och ro några dagar fram igenom.

BOB DYLAN

Helt plötsligt hör jag toner och jag utbrister:- Faaan, vad bra det här är!!! Gert ser chockad ut och säger tveksamt: Dylans nya... detta är "pretty woman". Helt otroligt, svarar jag då (starkt blev tanken då, eftersom det är grymt)... jag är inget Dylan freak, men är inte ogillande. "together through life" 2009
MYCKET BRA & GRYM!!!

Status:

Neutral och något bättre stämning... tja, efter häckklippning och nattpromenad där man ödslar tid på positiv energi och tankar, hjärna bearbetas på betoning "ingenting" ~ där INGENTING blir betydelse till att tankar på problem eller besvär lindras för att ge en kortare förklaring.

In ACTION

Dagen idag ute i Hisings-Backa: MATEN: En skitgod kycklinggryta i ungersk anda fast slovensk. Förövrigt lade jag mitt piss-status på att Klippa till en buske i rund form och en häckberså... med en skitgrym och bra häcksax från BILTEMA för 149:- Gert fixade till att sätta in en jobbig lampa till framlampan och farsan och jag hjälpte till med det praktiska runt detta för att underlätta för Gert att sätta in denna och ut med den trasiga lampa för parkeringsljuslampa. Det gick bra och fortare än man tänkt och då slapp man kostnaden för att lämna in bilen. När vi kom hem tog vi oss en kvällspromenad, eftersom det är en mycket skön natt. Och i morgon tänkte jag och Gert försöka oss på lite gräsklippning. Klädsel: Jeans (ellos), svart linnetunika i bomull från Gekås, Ullared med orange BH från Provea och en svart munkjacka från Gekås, Ullared... Med andra ord enkelt klädval, osminkat och slappt. OBS! Bilderna är tagna med en mobilkamera... Fler bilder i morgon kommer på resultat. Både från mitt håll och Gerts.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥