söndag, maj 23, 2021

Inget måneskin ute däremot bara oväder:

Litet blogginlägg även om jag har annat för mig...

Skönt att eurovision är över... Det är alldeles för många omgångar bara här i Sverige innan final.
Självaste finalomgången med 26 länder är för mycket... ca 19 länder hade räckt och med flera semi-finaler där färre går vidare... mindre chans för vinst, men jobbigt att gå igenom såpass mycket som ligger halvhjärtat eller mindre för de är fler än tvärtom... intressant med vad olika länder har för bidrag... men man blir heller inte jätte-överraskad om man sett det hela några gånger...
Nu var det okej och fräschare,eftersom det var några år sedan sist man kollade,.. annars är det typ, tjae... TV:n är på man går bara förbi och gäsp... typ något sådant!

Jag tyckte bara när jag vaknade bra att ITALIEN måneskin vann, för jag trodde att det skulle vara Frankrike... men förstod däremot att Sverige inte skulle vara med på kartan!
Vi gick och lade oss när vi förstod att det skulle bli långrandigt! Man är ju inte under 20 år längre!
Det var skönt att inte Frankrike vann för den var trist.



Startade söndagen med ett bad...  Håret blev toppat... även i förra veckan toppades håret. Sådär då är håret redo för sommaren i alla fall.

Små droppar av regn och regnkappa! Förövrigt en skön promenad!

 








ROSMARIN Jag har kapat av några grenar som var så gott som avkapta! Men fick se lite grönt här och var... så förhoppningar på denna växt inför sommaren...


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥