lördag, december 22, 2012

En väldigt lugn Lördag... :LÖRDAGENS MÅLTID: /kyckling smått smord med tomatpuré (kan lättare bli bränd tomatpuré, så lägre värme och gräddas på längre tid eller hålla kolen med jämna mellanrum, vände på denna mot slutet) /ris+gröna ärtor/pressgurka+ kokt morot och brysselkål/CitronVatten/

Hmmm* 3:e advent fortfarande....
Det blev en toppen  promenad med jyckarna springandes lösa utan koppel på ca 45 min. och utan en själ idag i härligt väder: -2/barmark varvat med snöskare och is/torr luft/ganska vindstilla/


Kaffe/blogg/pyjamas/Slappt/mina kvällstabletter (dagtabletten tar jag innan jag går och lägger mig)
STRAX: en snabb surfning/Te/lite choklad/TV/Film eller ngn serie/ en skön vila i min reclinerfåtöljDa'n före da'n före dopparedagen/MUSIK/FILM:


Jag sov helt utslagen och jyckarna likaså... The Goatlord var uppe före mig och körde lite Metallica.
The Goatlord kollade upp den nya Metallica DVD (2012) nämligen, trots detta låg jag slappt kvar i sängen något omtöcknad... :))) som skall kollas på någon dag.

2st julkort med brevlådan idag och även MATHEM  (glömt att köpa bordssmör "becel gold" + lite choklad  (fick ersatt en Quality Street påse med ett chokladpaket istället och slapp mellankostnaden).

Nu finns allt här hemma... bara att ta det lugnt och slappt. 
Jag bloggar medans maten är i gång... och här hos är det mycket slappt även jyckarna förutom att de har lite mera koll vad som händer med liten omnejd.
 
Goda helger,

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK/DVD:

METALLICA queebec magnetic (2012)  2tim 15 min + bonus 45 min
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:  *som sig bör

VARES den svarta tangon (2012) finsk deckarfilmserie

FREDAGENS SLAPPHET:
FREDAGENS MÅLTID: /spenderades bland lite tomtar och troll lite här och var.../kaffe och TV hanns också med/ Det var ett toppenväder för jyckarna att vara ute i.
Efteråt blev det en något kortare och slappare tur ute vid Härlanda Tjärn på ca 30 min.

 Här var mera isigt däremot, men den var något skrubbig + att mina kängor var rejäla, så det funkade när man tog det försiktigt.

Dessutom att jyckarna kunde springa lösa. De skötte sig själva och jag mitt eget.Lite julstämning i PCrummet också... Julkortet fick ha sin plats här.  Ett snabbkik i Adelskalendern 2013 också. Nu till en deckare och så... Lite senare blir dit väl tid för annat.
En tvättmaskin är igång just nu... Imorgon blir det en nr 2 (tvättmaskin) för denna gången.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥