söndag, december 26, 2010

Tå Jam :

Ballerinadojjjor från H&M. De är från förra året, då jag hade dom också under mellandagarna för att piffa upp fötterna lite i hemmavrån.
NattisBloggen:

Förra året firade vi en hel weekend över nyårshelgen i Grindstugan, Tjolöholm.
Vi anlände dagen innan nyårsafton och åkte hem dagen efter Nyårsdagen och det blev en underbar idyll kombinerad med dröm/saga/fantasi/romantik, fast i verkligheten.Först och främst var det för att komma bort från allt och hundarna hade det jättefint på ett pensionat i närheten. Främst för att ta det lugnt och få vila ensamma utan stress!!!
Och för att få tankarna på annat håll efter att fått ha genomgått en form av skärseldar och sjukdom för att helt utesluta röttna detaljer.

Jag har fått lära mig att en rötmånad kan också infalla kring jul, vilket jag inte önskar någon av närmsta.
Och helgen blev lyckad och i år blir det som vilken Nyårsafton som helst.
Lite bilder givetvis. Men inte riktigt så idylliska i år som Grindstugan förra året.
Men Grindstugan blev lyckad för jag hade ett helvete nyårshelgen (2008 -09) och mina föräldrar hade just kommit hem från Malmö där de firat nyårshelgen och de blev chockade när de fick se mig.


Men i år är Nyårshelgen som den har brukat vara med en enda skillnad att vi firar denna med mina föräldrar vilket inte vi eller jag har för vana att göra med mina föräldrar.


Så jag har redan bestämt föra inte röra till detta... dillkött & kokt potatis & en sallad och till efterätt göra en ris à la Malta.
(Eftersom det blir en lika vanlig skiten helg; kan jag lika gärna gå ut med uppgifterna innan.)

Grattis, Harriet 3 :


Då var min födelsedags kväll avverkad och klar. Nu återgår vi till att se ett sista avsnitt av följetongen "Morden i Sandhamn" :


~~~

FILM:

Morden i sandhamn, en följetong i 3 delar (2010)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥