torsdag, augusti 07, 2008

Första natten med Titti

TITTI Det blev första bästa platsen direkt när Titti (lite över 1 år)kom hit - SÄNGEN! Men både vi och alla hundar var trötta, så vi skilde av halva lägenheten, för att få det lugnare. Titti ensam i ena halvan och våra hundar i andra...
ZORRO Men ändå lyckades Zorro (lite över 8 år) smita in i sovrummet till sin favoritplats på golvet intill sängen!
JANINE Den äldsta hunden Janine ( lite över 13år) brukar ofta sova på sin favoritplats intill balkongdörren, men eftersom balkongdörren var öppen, sov Janine utanför den i natt. Att det kommit in en ny hund i huset bekom henne inte det minsta.
NELLIE Men för Nellie (lite över 1 år), den vilda rackaren, var först ilsken, men efter en kvällspromenad igår lugnade hon ner sig. För att vara tik har Nellie en hel del vaktinstinkter i sig lite ovanligt för en collietik, men så är hon inte vanlig utan väldigt speciell. Gert fick sova i sängen med Titti, medans jag låg i soffan i natt för att få Nellie lugn och det blev hon också. Annars är det meningen att alla hundarna skall få bekanta sig med varandra på en hundpromenad idag då. Nellie har full koll på att vid andra sidan träskivan finns en främling!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥