onsdag, oktober 06, 2010

Den sjätte oktober; tema mobilbilder:

Just idag är det 6:

Höstvädret fortsätter och är fortfarande härligt... men det blåste bra ute.

Nellie fick sig ett spel och drog sig själv i svansen för en stund sedan... men nu är det en fullständig tystnad som råder och hundarna har slocknat och vi hör suset utifrån och även röster ibland som ett sorl då och då. Balkongdörren stor nu på glänt och denna gång var det Gert som kände att det behövs luft, men då är han också fullt påklädd.

//HV

Oct. 6 2010:

Söstra min:

SÖSTRAVECKAN

Under veckans gång skulle eventuellt min mamma besöka sin syster med anledning av systervecka och  födelsedag, vilket hon inte har för vana att göra och just detta var väl främst orsaken att det var ett tag sedan och att de kände sig för en tur ut lite, men det är jämna år och systern har en mycket grov förkylning som satt sig i halsen... så detta lär dröja då.

Och jag har ingen syster att tänka på mer än systrarna på nunneklostren och inom röda korset om man nu vågar nämna detta skällsord numera där stackarna som jobbar med de utsatta får inom knappa ramar och de utsatta ännu mindre... så dessa systrar ägnar jag en tanke ~ de utsattas inte Röda Korset och  de systrar inom sjukvård som försöker göra sitt bästa så gott det går.... inte de som skiter i detta.


Och medsystrar i allmännhet som är värda att vara medsystrar på ett eller annat sätt...
Och då till sist en hälsning via bloggen till en medsöstra min till "Irene", som på något vis har lyckats lämna över ett namn som Harriet till mig... och jag känner mig extra utvald just att få heta HARRIET och därmed punkt.

RECKLESS LOVE:
Onsdag 6, 2010 kl 15.30:
Onsdag 6, 2010:

Onsdag 6:

... en slapp dag idag och vila och bla bla... vi firar 6 och med musik 2010...
Nya plattor för i år som är grymma:

6.an:
~~~~~~~~~~


MUSIK:


6 idag och höst:


... tvångssexa eller spontansexa...???
Dagen måste juh genomföras ändå...

... nyvaken jag och en Gert som tar kort på mig. Posten har kommit... någon räkning och något som inte var detta.

Jag har plockat in torkad tvätt och lagt undan torkstället. Och tvätten ligger kvar i tvättmaskinen för att hängas upp antingen senare idag eller imorgon.

Och akvariet skall rengöras under veckan... får se när detta blir...

Ugnsfisken och riset väntar...~~~~~~~~MUSIK:
 (Stonesour 2010)NattBloggen:
Vi åkte ut en sväng under natten och tog oss en hamburgare med mos/pommesfrites och jag lovar - det är nog Göteborgs bästa gatukök. Dessutom rastade vi både hundarna & oss själva.
Gammelhunden "Janine" fick vara hemma och käka sin mat i lugn och ro.
God natt... strax skall här krypas ned till kojs och jag känner mig tröttare än igår:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥