söndag, december 16, 2012

NattBloggen:

Nyduschad och redo för att åter gå igenom matlistan, något som skall bort och istället ha något annat... lite huvudbry över röda dagar... :



NattaKäket: /snitt med rostbiff+presgurka/lite pepparrotsost/ LördagsGlass/

Softat:



LÖRDAGENS MÅLTID: /bacon/bruna bönor/potatis/pressgurka+äpple+päron/Standard mjölk/









Det blev en otroligt slapp Lördag jag låg i sängen ända till framåt kl 15.00 av att det ringde på dörren. Nycklarna var borta och jag ropade till The Goatlord, samtidigt som jag fumlade efter mina egna nycklar för att öppna dörren med.
Det var våran gamla granne ovanför sedan många år sedan tillbaks, som påpekade att nycklarna satt i dörren...
Grannen har flera gånger sporadiskt ringt på våran dörr, liksom jag på denna granne genom årens lopp. Inget nytt under granen där mer än att det aldrig gällt nycklarna, utan om frågor och hjälp liksom vi har frågat. Trevligt, eller hur?

Vi har en ny  granne bredvid oss, men innan hade vi en som var  spansk, som vi haft en sporadisk kontakt med genom åren då hon bodde här... också trevligt... men nu räcker väl detta.
Otrevligt som trevligt. Kvittar nu när är vi inomhus.







Jag bytte ut den gröna BH:n  och sedan åkte kläderna på.











Snön började smälta ute... och på vissa ställen lite slask på andra lite vattnig is och på andra håll var snön som den vart andra dagar. Ojämnt att gå... men de 45 minutrarna blev gjorda i något vindstilla väder och det är nu +3 grader.

























Hemma igen och fixa bilder för bloggen som ni ser och nattsärken har åkt på. Benen som börjat ge vika på min PC fåtölj skruvade jag loss och som väl var gick de att få loss mycket lätt och ja är nöjd och sitter nu mycket mer bekvämt... och ännu slappare...  och gladare.




Nu iväntas någon film eller serie och några snittar med något på,
Goder helg,

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥