lördag, mars 23, 2013

God mat & en härlig promenad:


LÖRDAGENS MÅLTID: /gräddiggryta/potatis med brytbönor+gröna ärtor/tomat+äpple+pressgurka+riven morot/StandardMjölk/

JYCKARNAS MÅLTID: /ca 2 dl torrfoder friskieshund kött/2-4st frollicbitar/naturell mild yoghurt/
(någon skinkköttbit från vår mat var + någon matsked var av den gräddiga såsen)
De blev mycket belåtna.

Jag påbörjar här i bild; en promenad med jyckarna och har en ficklampa tillhands för att kunna ha bättre koll på Zorro när jag släpper honom.

Fullmånen sken upp över hela Nääsomgivning. Vindstilla med ca -3.Det blev ca 1timmes tur ute... innan jyckarna hoppar in i bilen tar jag några kort. Jag blir nöjd först när deras nos åtminstone syns något, då får det räcka.The Goatlord är inte nöjd med bilderna, därför blev det flera.
The Goatlord förklarade sedan att vid en viss vinkel är det jobbigt, nästintill omöjligt och att ljuset var lite till trots där, men de blev juh toppen.


Strax den ergonomiska vilan i min reclinerfåtölj i hobbyrummet framför TV. Lite godis till TV:n och något nattakäk (varsin liten bit av blodpudding (delad på 3). Kanske en nattblogg lite senare, men inte säkert...

Premiärpaus ute på balkongen:

Mycket solsken ute /+1/lätta vindar/

Jag börjar Lördagen med att ta en balkongpaus och detta innan första kaffet "Arvid Nordquist-classic festivita". Solen steker varmt in mot väggen.De andra jyckarna befinner sig inomhus och tar det lilla lugna. Nellie har för en stund sedan också kommit in och hittat sig en plats där hon kan ha "kollen" på oss alla.Äntligen kan jag ge mig på kaffe "Arvid Nordquist-classic festivita"  med bloggat, därefter skall jag börja lite lätt med maten och småsurfa lite medans jag passar maten.Jag steg ur bädden runt 13-tiden, då jag sakta vaknade av mig självt. 
Ingen av jyckarna befanns sig här i sovrummet idag, då jag klev ur bädden.


Nu rundar jag av mitt blogga med ett... på återseende- här i bloggat alltså...
Hej så länge,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK/DVD:

Lite av varje... ... ...  b la denna och någon av de allra senare plattor
na...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥