söndag, augusti 02, 2015

DemonDrömmar:

LÖRDAGENS: /kallops/Huden mycket bättre på alla ställen, en fläck som kollas upp. Nellie är under bevakning fast inte strikt. Känns en anings att jag sov ut fast jag sov dåligt...
Jobbigt... speciellt när jag vaknade märkte jag bakteriehärd på min pyjamasbyxa vid lårets yttresida... Jag satte på alsolsprit och kliandet försvann.

När jag vaknade låg inte Nellie emot mig, sedan gnagde hon av pälsen och för mig blev det lätt att klippa bort bakteriehärden. Asterix jobbar med sin päls och sköter denna fint själv. En grej som Nellie lärt sig. Alsolsprit på denna fläck blev det innan promenaden och efter promenaden... inget var på detta... Ny hud är på väg upp...
Det bör inte vara så länge till innan denna kur är över, då blir det att tvätta och göra rent resten. Annars har det tvättats upp det mest i början av behandlingen... varje dag. Filtarna torkar snabbt... Hoppas kuren är över och det som behövs rengöras blir rengjort efter kuren.

Sedan är det tänkt att naturen skall göras sitt som det gjort med Tittis päls... först då behövs det lite furminator men inte nu innan behandlingen är färdig.


                                                         -----------------GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥