måndag, november 09, 2015

Luftventilationer kontra Jordskott - med jordskottet blir det nu vila:
Steg upp av väckarklockan och förberedde för att ta in arbetarna in till oss "lägenhetsinnehavare"... Alla ventiler rengjordes ävenvid fönstren... och i köket fick vi en ny luftventil utanpå kryddhyllan ovanför fläkten.

Jyckarna är nu helt slut förståss... jag med ett tag... men det flöt riktigt bra även med arbetarna mycket bättre än jag först trott om jag trott något förståss... De löste problemet bakom akvariet också... sååå nu är allt tillbaks och rättat till något bättre när man satte tillbaks blommor och annat.
Då var detta gjort. Tisdagen får bli något lugnare.
MÅNDAGENS: /köttbullar & mos med pressgurka & tomat/StandardMjölk/

Det regnade en hel del men inte under promenaden... Jag mötte någon hundägare och några flanerare... men jag hörde inte för det skälldes ovanligt mycket.


Akvarierengöringen blev ju lyckad... tydligen har problemet med grumlighet försvunnit!
Strax dax för TV-serien "jordskott 2015"...


Höst mys, mysiga jyckar & Goder natt :
SÖNDAGENS: / Gryta & potatis/

Naturella naglar som gäller... schampot doftar gott i håret fortfarande... lyckad dusch var det då...
Det blev inte bloggat häromdagen... tror det eller ej, men det var första gången jag slänge de bloggmappen i papperskorgen och tömde denna... Någon gång skall turen falla på mig...

Det har varit en vindstilla Söndag med gulnade löv överallt. Det är först nu på natten som det börjat blåsa rejält... och denna blåst startade med regnskur som försvann....


Jag känner mig väldigt trött så jag orkar knappt skriva... Det var en liten kul incident under Lördagen, men det tar jag  en annan gång.


Har sett två avsnitt ur den nya svenska TV-serien "Jordskott - 2015"

GODER NATT,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥