lördag, februari 04, 2012

Bitande kyla...:

LÖRDAGENS MÅLTID: sallad, stekt strömming, kaffe & en bit wienerbröd- 14... kylan fortsätter... men hundarna fick sig en kortis och jag tror tom de nöjde sig med en sådan... handlade hem lite varor så man kan laga till inom de närmsta dagarna.

-12 & vindstilla:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:

KATE BUSH 50 words for snow (2011)

-17 och NattBloggen:

I natt är det rekordkyla på -17 grader... och tanken var att en Hawaii film kanske för någon stund skulle kunna få en bort från mörkret...

Vi inväntar en ny fåtölj som skall kanske komma i vecka 7 för den ena har gått sönder*** och den skall nog gå i stil med soffan vi har i hobbyrummet.

Dags nu att dra åt svångremmen för nu har jag kläder och jag har beställt lite funktionella  kläder inför vår/sommaren och nu bör det räcka.

Idag/Lördag skall jag hämta ut en kastrull oxå:)... sååå fåtöljen får vara det sista för ett tag framåt...
G-P budet var här i trappen alldeles nyligen.... medans jag bloggar.
Jag är trött, så därför en textblogg, god natt,
//HV
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: *lättsam film trots allt och bra budskap* 

Filmen finns med på GöteborgsFilmFestival, konstigt nog, med tanke på hur känd George Clooney är. Förövrigt är de medverkande och de som ligger bakom filmen mindre kända dock.
Fast någon GBGfilmfestivalsfantast har jag då aldrig varit och valet föll på att det var en ny film... faktiskt och dessutom att ta till sig andra genrer av filmer någon gång ibland oxå... ombyte förnöjer;)

THE DESCENDANTS (2011) DRAMA/Döende/FARVÄL/HAWAII/Komedi


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥