onsdag, februari 25, 2015

Tidigt uppvaknande:


Jag har nog nämt denna förut:
LERNBERGER STAFSING: schampo och conditioner. Använde jag sist jag tvättade håret. Jag gör detta 1 gång/vecka. Fredagarna allt som oftast. Jag schamponerar 3 ggr. Dessa två använde jag sist jag tvättade håret, sedan  hade jag i vanligt schampo. Det gjorde susen.
Min man gör likadant och tycker det gör något bättre. Håret blir inte lika tovigt. Jag använder LERNBERGER/Stafsing varje gång. Jag testade inpackningen, men den var fullständigt onödig då jag hade dessa två andra... håret blev platt/fett av denna.
Jag blev nöjd med hårkvalitéen.Jag har toppat luggen... satt upp håret.
Idag kommer matleveranser: MAT.SE & MATHEM.SE

En anings grådisigt/ingen snö/ingen is/+4/vindstilla.Jag hade kunnat välja på originalet, men valde en kopia utav MARIA FREDRIKA - min mormors mor... och obeskuren. Så nu inväntar jag denna... i brevlådan.


Jag steg upp först, men inte så långt därefter, kom de andra...
Enkel maträtt blir det idag.

HEJ SÅ LÄNGE,


Tisdagen avklarad - dags för att inta hobbyrummet:

TISDAGENS: /burgare - under denna... pressgurka-saltgurka-tomat-cosmopolitan-ketchup/ ett specialbröd som jag fått några skivor för att testa och se vad jag tycker... blev jättebra till burgarn/CitronVatten/


En liten kort luftpaus på balkongen i samband med detta bloggar jag. jag är väldigt trött. En vilodag som gick åt till något annat... inte släktledet för detta är klart... Jag skulle göra en beställning med ngn plansch och samtidigt ett foto som jag skrev ett fullständigt helt galet år på.
Samtidigt strulade denna sidan rejält, så till slut fick jag göra om beställningen och även mejla in om att annullera den knasiga beställningen, men detta tog extra tid pågrund av vajsing, men allt fixade sig till slut. Jag har postat paketet idag och skall ha extra koll på att inget försvinner.
En skön härlig fri jädra promenad fick både jag och hundarna. Skönt!


GODER NATT,♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥