måndag, december 28, 2009

BloggBreak:

GOTT NYTT ÅR och god fortsättning på det nya året 2010!!! Vi hörs igen inom sinom tid nästa år:) Bye bye BlackBird bye bye... //Harriet

Trist väder och städdag!!!

Jag sov rätt så länge idag, men när jag vaknade gjorde jag frukost: fil med banan och te... clementin... Sedan åkte vi ut och det var hemskt väder och isigt och det regnade förbaskat mycket och senare började det snöa... SKITVÄDER just nu!!!

Det blev en sen middag... vi orkade aldrig äta av den grillade kycklingen som jag köpte på annandagjul på ICA KVANTUM... så idag blev det denna kyckling skärd i bitar blandat i ris med smör hönsbuljong salt och kanel och det var GÖTT:) Inne på ICA Kvantum vid Munkebäcksmotet finns det ett stort pepparkakshus som affären betalt 35 000:- för och pengarna går till välgörande ändamål... stiligt iallafall:)

Väl hemma började vi städa tog en paus och städade åter igen för att till sist fixa ikea byrån och slängde ut 2 skåp som mina föräldrar skall använda som VED! Till slut visade det sig att hallen blev större trots ett enda större skåp och nu är vi nöööjjjjddaa!

Jag duschade efter allt och nu är jag trött... och surfar och Gert kollar på TV...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥