fredag, oktober 14, 2011

Som ett litet led:
FREDAGENS MÅLTID: Stekt strömming och rotmos med en sallad till...


... som ett pyttelitet led ur "kulturnatta" i Göteborg...Under Onsdagskvällen slumrade jag väl till i ca 2 timmar, trots detta sov jag som vanligt under Torsdagen och inatt likasååå...så jag kände mig en anings fräschare idag dååå.


Mina tankar

... tog en tur förbi och besökte någon jag inte sett/träffat på mycket länge... "ta väl hand om dig eller sköt om dig (Harriet)"...

... hmmm*, lättare sagt än gjort... något som kanske behövdes i förbifarten eller för bara ca 4 år sedan (tiden flyger ivg när man minst anar det) och dit vill jag aldrig mera (far och flyg).

Det är för mig en styrka att bara gå framåt och att ta mitt mod till mig... och bara ta de bästa bitarna till slut... och de gamla resterna låter man sakta passera och låta någon annan slänga eller så tar man dom själv och bara kastar dom tillbaks till skiten eller så är skräp bara skräp alltså inte ens värt mödan då!

God kväll,
//Harriet

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
D-A-D is back with a rack - New Single Out Now! [HD]NattBloggen:


NattaKäk: varm macka och teEtt softande "JAG"...  som samtidigt inte heller känner för att se någon film inatt... sååå jag har gjort INGENTING:)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥