tisdag, september 14, 2010

God Natt:


Sista bloggen för i natt,
//HV

"NattaBlogg":

... sådärja, nu har en lykta hamnat här ute på balkongen istället:
Kaffe:Kort & gott,
//HV

RŽ:

... Harrietna pa Gertški:... "ugnsfiskrätt" tillagad av oss bägge, men korttagningen var av mig:
~~~~~

... men Gert valde själv att ensam diska efteråt... :RoŽo in Jesen:


... och så här ser resultatet ut i dagsljuset:~~~~~~


... Gert är inte alls "in the mood" för att hamna i bild idag överhuvudtaget, MEN känner för att ta några på mig:
//sem HV


Musik:


NattBloggen 2:

... här är då nattakäket och inatt diskade jag eftersom Gert verkligen inte kände för detta. Jag kontrade med att jag tar gärna disken om du tar några kort sedan bara.

Glad i hågen tog Gert genast tag i kameran och knäppte flera kort på hundarna...

Gert ville gärna ha kort på unghundarna när de ligger med nosarna åt varandra och gjorde ett försök med Zorro, men han visade sitt misstycke och stack snabbt iväg...
och Gert nöjde sig med de han fick på honom. Till sist Janine och som också visade sitt ogillande och försvann snabbt mot sin plats och ligger där nu, men är pigg och glad idag och tjuvkikar på oss...

Till sist ville jag ha några kort på mig också... mätt och glad och sitter jag nu med kopparna te.


~~~~~~


~~~~~

NattBloggen:

Det blev en riktigt lång dag idag... bl a handlat ca 5-6 paket slovenskt soppspaghetti och det lär väl räcka ett tag... passade då också att köpa slovenskt te i smakerna jordgubb/blåbär/körsbär + minibaguetter. Så vi har inhandlat för en några dagar eller en tid.

Hundarna fick sitt och vi med denna och handlat ytterligare lite grejjjor åt hundarna. Tja... grönsaker; såsom tomater, lök, vitkål, potatis och så... A-fil och smör... och sådant... meeen väl hemma igen...så ändå borde en gräddost vart med? Ja, som till knäckebröd, en nödlösning om man inte skulle ha något eller vill laga eller behöver spara in på något, kanske?

Här 2st ljung för 50spänn som är till höstblomman och jag blev nöjd med resultatet, (men Gert blev smått irriterad och han tycker jag behöver mera vila, när jag tog kort direkt när jag kom in, meeen... meeen) nu har han vaknat och förser jyckarna nu med nattamaten och jag skall nu fixa till något nattakäk:


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥