tisdag, december 09, 2014

VECKA 50 har startat ny lucka nr 9 inväntas:Vindstilla fortsätter. Promenaden blev här hemma och det gillar jag inte, men ibland vissa dagar vill man snåla på bensin & även tid. Idag var det ren slapphet att allt blev sent.

MÅNDAGENS: fiskpinnar & potatis-cosmopolitan+tomat

Det är inte 2 st antenner utan bara vanligt uppsatt hår... Liten synvilla! 

Jag är väldigt nöjd med vindskydden, både  vad det gäller vädret, men framförallt insynen, även den nya markisen. den gamla gick i sönder... nöjd med även kaktusen som har vuxit högt och prydnaderna bakom akvariet.
Lampan och skålen är från Orienthuset innan ombyggnad i "möbelvaruhuset". Jätte-fina! De andra har jag köpt ngnstans, hemligt, men de är numera utgående och har bytts ut snabbt mot annat sortiment. Jag är glad att jag fixade till fönstret och införskaffade detta... min stil... och helt perfekt till akvariet också.


Vissa dagar blir det uppsatta väldigt lyckat och det händer att det kan vara mindre lyckat. När det blir lyckat är det ju självklart roligare att visa upp det i bloggen.
MATHEM.SE och MAT.SE är beställt, men jag gjorde bort mig. Allt kommer tidigt för mig (morgon) under Tisdagen. Hmmm*... tjae, röda dagar och "privata" födelsedagar gör sitt till.En urledes och urlakad start på veckan. Inget byte av skjorta fram tills duschdagen har jag inplanerat... men jag kan vara oförutsägbar också...HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥