torsdag, december 16, 2010

Grattis, Gert:... en helt jävla vanlig dag för oss... men is i bara mängder utomhus, -1 grader:


Gert har inte slickat sig fram för att komma hit... verkligen inte...!!!


NattBloggen:

Vi har firat Gerts födelsedag idag och Gert ville fira den på Onsdagen 15 och jag hade beställt bord och för första gången var där väldigt lite med folk... skööönt faktiskt... att ha en restaurang i lugn och ro.

Jag använde mig helt av märket Yves Rocher.
Till ögonen använde jag en fuktig grön skugga (bara att snabbt dutta dit och lätt att kleta bort eller smörja runt ögonen med)& någon mörkblå penna & en mörk brun mascara till detta:) Och på kinderna något speciellt rosenvatten och den vet jag inte om de har kvar där, men den håller än.
Det var längesedan jag köpte smink i och med att jag numera är för det mesta helt avskalad och känslan över frihet när man går på promenader överväger liksom...
SMINKSET FÖR AMATÖRER ELLER TIDSBRIST:

Rouge i flaskan och pensel sitter på locket. Ögonskuggan är juh suverän... och mascara är mascara och den blåa pennan... Eftersom jag vart osminkad en längre period så blev det lite extra kuuul då och jag kände för detta. Så en promenad och lite sminkning blev lite kul sysselsättning avsatt som egentid.

Nagellacket var från DEPEND
Efteråt åkte vi hem till oss och drack slovenskt jordgubbs te från Orienthuset och intill denna finns en fräck möbel, matt och lampaffär och där kan man hitta en fräck sminkportfölj, men som sagt i den mysiga miniaffären var det ett bra tag sedan vi var där sist och kikade... och man kan göra fräcka fynd där om man har tur.

Men det går ett bra tag mellan varven innan man gör sig ett kik in... men mysigt och häftigt att ha en sådan här i stan Göteborg.


Förövrigt är vem som helst välkommen att läsa min blogg och inte 17 kollar jag upp vem som läser...
Jag har Teds Universum att hålla koll på... men IPadresser har jag inte tid med att helt allvarligt talat någonstans att kolla upp... och det hoppas jag slippa.

God Jul
//Harriet
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥