torsdag, september 28, 2017

... att känna sig rökt i tid & otid är inget vidare = negativ sfär :


... tyckasyndomsyndromet... Vill ej heller ha...

Gårnattens... dröjer ett tag tills nästa omgång även om det är lättlagat med denna mättsamma traditionella gammeldags ugnsäppelkaka.
Vaniljsåsen var färdig - nyligen har testats två andra än mildas vaniljsås. Hutten var av "Canadian Whiskey - black velvet". En exotisk tesort... vilken? Vet ej då det är THE GOATLORD som kokar te.

De fyllda röda paprikorna blev jättelyckade. I morgon skall de bara värmas... Lite kokt potatis till också.

Värme och sol som idag blev en kort stund att känna på.



THE GOATLORDS nya ANCISTRUS... En stor hane gick härdan nyligen och häromdagen inköptes två nya väldigt små ancistrus... Jag trodde inte att skulle hamna i bild så snart med tanke på att de är små. THE GOATLORD'S allra första "ZOOM-tagning" med min kamera.  Här har den ena i bild redan socialiserat sig med de två äldre t. om hoppat rakt ned på honans rygg.  Hanarna har jättestora "sprön"/honarna väldigt små "sprön".

Här är de två nya tillsammans... Den minsta svarta syns bäst i bild... Den andra är brun... vilka kön de är på dessa får vi se om minst 1 år... Tiden får utvisa detta.

Den gamle hannen som gick härdan hade varit dålig i minst 1 vecka när bilden togs - några dagar efter att bilden togs hade den  gamle gått härdan.



TORSDAGENS: / fyllda röda paprikor /




Det var inte självklart att när vi skulle flytta ihop att det skulle bli i den bostad vi bor nu för någon av oss - slutändan var het enkelt bostadsrätt. Vilket jag själv faktiskt egentligen är uppväxt i och ett mycket större område dessutom och hus, så jag är inte uppväxt i villa som en del kan tro.
Penningmässigt var det tur för det dröjde inte länge förrän hyrorna steg i höjd, därför har man inte ens behövt tänka tanken. Jag är absolut en lägenhetsmänniska även om jag på senare tid anpassat mig till villa och dess göromål... Altan och att kunna sitta/vara utomhus är det enda som jag saknar.


Återkommer med djupdykning... har nu annat för mig...





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥