torsdag, april 04, 2013

Torsdagen som var och reg.nr:TORSDAGENS MÅLTID: /fisk+mos/pressgurka+äpple/CitronVatten/Nya takarbeten pågår och nu har man börjat på blocket bredvid vårat. Därefter blir det nog vårat hus, fast det lär nog dröja ett bra tag.
En timmas promenad och p-platsen gick på 5kr för en timma.  Runt +8 och närapå vindstilla.Zorro såg så söt ut där bak i bilen att jag var bara tvungen att ta ett kort. Zorro var väldigt trött. Nu har han vilat sig en stund och är desto piggare.Någon hade ställt sig på våran  P-plats och genom google fick jag tag på ett talsvarnummer 0771- 14 15 16 - där man kan få reda på en ägare till ett reg.nr.
Jag sökte sedan på ratsit.se och det fanns 2st personer på en mindre ort långt uppe i landet.
Jag ringde de bägge; på den ena och där var det automatisk telefonsvarare och jag snackade in något.
Person nr2 däremot svarade och kände till bilen och var även släkt med personen och skulle be vederbörande att flytta på bilen.
Det gick en bra stund och Nellie började plötsligt skälla och sprang mot balkongdörren och vår ytterdörr. Jag gick ut på balkongen och fick syn på någon som tog sin bil och körde iväg. Skönt.
Nu står våran bil på sin plats igen.Nu är det det vanliga som gäller: /ergonimisk vila/reclinerfåtölj/pyjamasen/hobbyrummet/TV=film/jyckarna i hobbyrummet/Kaffe +Te/något gott att äta/

Natten har bara börjat här, men Goder natt och sov gott,
Puss Puss

Städat redan/Musik/FilM:Jag steg upp och började med städningen direkt med lite hjälp från The Goatlord och helt plötsligt var det klart. 

Jag ringde upp Zoo Center ~ Bäckebol och frågade om de var färdiga med de nya akvarierna. Det var inte klart... kanske mot slutet av månaden. renoveringen tar längre tid än beräknat.
The Goatlord vill ha några ancistrusmalar och vill inte ha dessa för små, sååå då är det bara att vänta lite. I akveriet finns redan 5st ancistrusmalar fast The Goatlord vill ha någon till.
Akvariet är ett "malarnas paradis" nämligen.
Ingen uppdatering kring akvariet förränns de nya ancistrusmalarna kommer i.

Hej så länge,
~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK: *"He ain't heavy, he's my brother" är så underbar och denna dök lite lätt upp i mitt huvud och jag sade detta detta till The Goatlord och en fråga: - vilka  gjorde denna? ...  som svar fick  jag skivspelaren och nu är CD med 20 låtar på... *

HOLLIES sing HOLLIES (1969)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM: 
*väldigt bra och underhållning från början till slut*

PREMIUM RUSH (2012) amerikansk action/underhållning -  (cykelbud i New York)
* ...  lite smått skum i början och blev bättre och bättre och man fick en klarhet över detta skumma... lite på gränsen till en thriller...*


USKYLD (2012) norskt drama


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥