tisdag, januari 20, 2009

... uppvaknande...

Annars har man nanat många timmar nu... känns lite fräscht... men klädsel just nu... just det paltorna... jag har fixat en kanna te med honung... nyponte är favoriten,men kamomillte är det. Och så har jag kokat MegadethKaffet... så The GoatLord ligger ned helt utslagen... dags att väckas... vi hörs här ut i bloggen, önskar HV och inte "Hale som i Hale Bop"

Tisdag, bara en vanlig dag...

Frukosten avverkat, ingen bild idag,tja... te med honung, hjärtformat knäckebröd med Kalles kaviar, filblandning mild youhurts fil varavat med lite päron/vanilj och lite jordgubb... Sitter nu och bloggar och surfar, för att om en stund gå in till slafen för att vila då.

... nu går det framåt mot nyare mål och en sista avslutning på gamla...

Jag vill samtidigt tacka för julkort vi fått och ett speciellt förvånande från "LB", som kanske inte läser men schack matt för denna schackspelare... själv fuskar jag ;) "W" har jag redan tackat nedan, men kan inte tackas nog, hoppas du sköter om dig... Och tack Susan för både SMS och lite av varje... jag vet att du läser, men hur ofta du har tid vet jag inte,men hoppas du hinner läsa detta och god fortsättning på er alla. Jag tänker på dig och hoppas du även har det häftigt i London mellan varven. Det hade vart kul att veta lite av dina intryck av Skottland och England som nu du bott i ett bra tag... vi har juh träffats, men tiden går så fort att det man skulle vilja ha sagt eller fråga kommer bort där... och tack Kicki - Ricki om du läser för det fina kortet på Lucian och pepparkaksbagaren :) och kul att era föräldrar skickar julkort det är uppskattat. Och moster Irene kul att du tackade för julkortet och tack för det fina nyårskortet, överraskningar är välkomna... och mammas faster Alice som är ett krutjärn och maken till bull-kakfat får man leta efter... Tack och åter tack till våra nyare funnit kollegor paret "C och A"... vi tänker på er. Och "L-O" kul med personliga överraskningar. Och ett stort tack till kvällsgänget som tänker på oss, ni kommer alltid fnnas i våra hjärtan... 1998-2000 kort tid men som allti kommer kännas som en evighet... skratten, stressen,småbråk, varvat med skvaller och lösa prat och den intima kontakten och för inspirationen. Kommer nog aldrig igen,men vi fick uppleva denna. Och tänk vi vann som bästa företag i kvalité och mycket tack vare den bästa terminalchef nånnsin "Trulls"... efter att han slutat så har det tyvärr gott käpprakt nedför... med tanke på all energi och evengeman så är detta tråkigt för oss alla då.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥