onsdag, april 13, 2011

En helt sjuk promenad idag:


Jarå, det blev en tuff match med jyckarna idag igen... Det dök upp helt oväntat utan förvarning precis när vi skulle sätta oss på en bänk... (efteråt sade Gert att det nog var 2 boxers).


Zorro är juh för det mesta alltid lös ute och pålitlig.

Men jag vet inte riktigt för jag blev orolig för 2 främmande hundar som slåss. Jag såg 2 livliga hundar och var orolig för slagsmål, så jag hamnade mitt i Titti och en boxers fight... Det blev tumult och skrik och jag vrålade bara att "L" skulle ta sin hund... Det enda jag såg på avstånd en orolig "Nellie".
"L" kom springande och var snabbt på plats och tog sin hund och gav snabbt tillsägelse åt en av sina boxers.

"L" sade att "L" brukar inte hålla en sådan fart. Och att "L" skall nog hålla sina helt kopplade i fortsättningen.Helt plötsligt är Nellie försvunnen och jag får springa efter en försvunnen Nellie. I mina tankar; har någon kidnappat henne eller har hon stuckit någonstans där jag inte ser henne.
Jag springer iallafall mot bilen och under tiden kallar jag på Nellie flera gånger tills jag upptäcker att detta är lönlöst.
Bakom Nääs slott smyger ytterligare en person "D" och med någon liknande hund hårt i band omkring.
 Jag vänder mig sakta om och ser då att Gert är med Zorro och att stämningen är lugn och att Gert och Zorro har kollen där borta. (för jag har alla koppel och band till hundarna). I samma veva släpper jag lös Titti som jag kopplat fast för att leta efter Nellie.
Jag tänkte att Titti kan nog hitta Nellie eller hålla kollen, men hon var kolugn. Så jag joggade mot bilen och där satt Nellie fint utanför bilen. Jag tog in henne direkt in i bilen och Titti med för att ha koll på läget.
Och sedan fick jag jogga tillbaks mot Gert och Zorro för att lämna det glädjande beskedet om Nellie och de bägge fick skynda på stegen efter mig tillbaks mot bilen.Vi åkte sedan direkt ut till Allum för att på Clas Ohlson göra något ärende. Där blev det varsin solstol till balkongen och denna fick jag provsitta av den försäljare som just då fixade till det för sommarsäsongen.

Jag har länge varit ute efter bra solstolar att kunna vila sig mot och dessa var perfekta och i samma veva får jag syn på en box för mina t-shirts och jag och Gert fick skynda oss dit för att sedan bestämma oss för om det skulle vara 2 stolar. Han var orolig för lyftande av dessa, men jag sade bara att jag gör detta nu och vill inte springa mera i affären om jag inte behöver. Sååå Gert började att undersökta lite närmare stolen och funderade en kortare stund och var sedan bestämd att han ville också minnsann ha denna solstol.

Och det fanns papp och plastlådor, men jag valde plast med lock till för att den skall väl hålla när man trycker ned skiten också i denna som skall fyllas och detta gör en dag/kväll/natt när jag känner för detta.

Gert undrade bara; var skall du ha denna? I min garderob; besvarade jag frågan då.
Till sist min pyjamas, kaffe och plåt på jyckar som är skittrötta efter en sjukt snurrig dag...Vi kommer att ha de unga madammerna kopplade en anings ännu mera nu.
Det går bara inte såpass nära stan ens heller...Och till sist skall vi nog varva ned rätt in i duschrummet med tillhörande massage efter en helt sjuk & sanslös dag... men första varva ned en stund efter bloggen och en kort vila.

 ~~~~~~~~~

MUSIK: 
 Just nu och till sist detta och ett glatt långfinger, som hälsning,  från Gert...
Klart för drabbning... :

... dukat och klart för...... BLODPUDDING och mjölk och... ingen av oss är förtjust i lingonsylt. Det är för sött, syrligt, beskt och en smak av konstig konsistens. Här är vi rörande överens.

Jag är ingen fantast av hallonsylt heller; massa konstiga korn i. Men detta gillar Gert.

Jordgubbssylt äter vi... och vi har faktiskt en oöppnad burk för något eller några tillfällen.

Sååå... därför pannkakssylt för att göra slut på denna. Jag är ingen fantast av hallonsylt heller; massa konstiga korn i. Men detta gillar Gert.

Jag gör sakta iordning mig... och Gert plåtar...

VÄDRET: mulet, vindstilla +6

Så där ja... inga plagg mer än  munkjakan... känner jag för... och oh,ja 2 par strumpor (ljusa mot fötterna och svarta ytterst) för att hålla mig varm och mig själv i skick. Och blomman åker på och nu skall jag in till köket och käka för att min make lägger upp maten sakta på tallrikarna för att försiktigt betona att nu är det dags... och nu en röst: - Klart att äta!

Smaklig måltid, och rubriken hamnade nu överst
//Harriet
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥