lördag, november 21, 2015

Hejsan Marita / Filmer / övrigt :
@


Roligt att du hörde av dig, Marita. Du har ju en väldigt fin katt. Du har pratat väldigt mycket om hundar minns jag, så här sitter jag med några istället. Jag gillar katter, men kan inte tänka mig att ha en själv... att ställa om mig...

Lidl har jag redan funderat på att ta mig till längre fram då jag tänker börja handla lite mera manuellt. Bra då att veta att det är grönsaker jag framförallt skall handla.
Saluhallen var ett bra tag sedan, så de har hyffsade priser? Jag som trodde det var dyrt där. Kanske beror det på vad man är ute efter...

Så du läser min blogg fortfarande... kul.
Det är bara enstaka trista människor som läser min blogg... att de bor här också var mindre roligt, men dessa "folk" känner vi inte, däremot tror de sig veta allt om oss... Skönt att de inte bor i samma svale iallafall. Alltid något!

Din kontakt via bloggen var däremot desto roligare...

Ha det så bra själv...

@


LÖRDAGENS: / dillkött & potatis / CitronVatten /

Det blev en Lördagspromenix omkring Nääs omgivningar.
 -3 & vindstilla med ännu mera kyla, fast nu är det 0 grader. Det är nog kallare ute på Nääs helt enkelt.


Jag har ändrat litet på sophanteringen här hemma. Istället för två våningar med sopkassar, så har övervåningen blivit för matavfall. Fast matavfallspåsen skall jag endast använda de perioder då det blir extra mycket matavfall.
Jyckarna har intagit sina viloplatser innan vi ger oss av till hobbyrummet.
FILM:

Del 4  "från demokrati till diktatur" sågs igår. Väldigt bra uppdaterad dokumentär.-----------------

Nattens film som skall ses:

JACK STRONG (2014)  baserad på en verklig spionhistoria.2 soblar i soffan & mörka skuggan / NattFrost -3 :

FREDAGENS: / jättegod pizza från Deniz intill Munkebäckstorg / MineralVatten /

Kyla och frost har kommit, men härligt vindstilla var det ute och byte av promenadsträcka blev det också, men inte under timman i vanlig ordning.


Nyduschad från topp till med med  mysiga jyckar som njuter av sin vila...Dags att runda av bloggen för hobbyrummet... Dokumentärserie i 10 delar från 2014 - NaziTyskland förförelsen av en nation. Igår såg vi 2 delar... dags för en tredje... väldigt intressant.

Jag köpte denna serie från Svenska MilitärHistoriska Biblioteket, där jag är medlem. Den var dock dyr eftersom serien var såpass ny, så nu lär det dröja innan jag köper något igen från SMB, men serien har legat på hyllan ett tag och de rekommenderas. Varje del är på ca 50 min.
HEJ SÅ LÄNGE,


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥