lördag, september 06, 2014

HelgStylad i blått med scarf / grönt smink / guldlackade naglar:

LÖRDAGENS MÅLTID: /grytsoppa/CitronVatten/


Helgens klädsel med smink & nagellacket:
Dags för en något sen middag.
HEJ SÅ LÄNGE,Scarf = mogen stil? / nytt diskställ rosfritt:Den mogna blåa stilen med scarf föll valet på idag... nya plagg???
Näe, jag bara iddes inte plocka fram denna förränns nu. Det var flera år sedan sist, då använde jag denna bara några gånger. Jag upptäckte nu att plagget var sååå mycket snyggare än jag mindes... 
FREDAGENS MÅLTID:/panerad kummel & mos & grönsaker/CitronVatten
En tröttsam promenad, därefter intill apoteket för att köpa huvudvärkstabletterna som varit slut ett tag, men som jag bara skitit i att köpa nya. Jag testade apotekets egna nya fabrikat. Jag köpte på inrådan av en på apoteket två olika sorter, som man kan ta en av varje och effekten skall bli bättre.
Jag testade direkt när jag kom hem och fick en liten kick. Det var skitjobbigt att få ihop diskstället från IKEA... Jag tog hjälp av THE GOATLORD. Jag undrade vad det var för någon konstigt rör som blivit över och fick svar efter en tids funderande. Efter två försök att få ihop denna och ett evigt skruvande med mejsel... blev denna till slut färdig.


Jag gjorde snabbt PressGurkan & CitronVattnet medans äppelpajen var i ugnen för att gräddas. Tack, värktabletter, ni blev min räddning denna Fredag...GODER NATT,
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥