måndag, februari 11, 2013

PausStop under promenad:Vindstilla/torrsnö/-7

40 min. promenad inkl paus för Zorro + gungbrädet för mig + tjejerna håller läget och sköter sig själva.

Zorro var med idag och var mycket pigg. Ville gärna dra åt sina favoritställen.
Ett plötsligt köstopp på väg hemåt, men ett kortare sådant.Jyckarna får dela på blodpudding kl 23.30. Lite senare får de varsitt DentaStick "tuggben för mellanstorlek samtidigt som vi har nattakäk.Vi har lite grönt+frukt från igår och en fryst schnitzel som skall in i ugnen om en stund och kanske något bröd till detta som nattakäk.

Sista koppen kaffe för att strax övergå till Te och nattakäket med reclinerfåtölj och någon film/serie till detta.

En härlig början på veckan och imorgon kommer MATHEM.SE med våra varor.

Vecka 7 har börjat... :MÅNDAGENS MÅLTID: /kebabrulle/CitronVatten/
Slappt som bara den...
The Goatlord drog upp både persienner och rullgardin. Jag väljer ändå att ligga kvar i bädden för att till slut vara omgiven av en massa päls.

Jag är alldeles seg i huvudet och det blir pizzabudet  ONLINEPIZZA.SE från StabbesPizza, som kommer med ilfart med våra kebabrullar.
Jag känner bara att jag vill bara inte laga till någonting och det är väl just det som är vitsen med kebab och liknande.


Jyckarna har fått sin mat. Zorros tabletter "mosar" jag försiktigt och tabletterna lägger jag överst blandat med "mild naturell yoghurt" på  hundfodret "friskies kött" + 3st frollicbitar oxkött.
2dl hundfoder till de större och 1,5 dl till den minste och alla fick 3st. frollicbitar och en klick " mild naturell yoghurt" får de ibland... minst någon gång i veckan och matte+husse tar sig också en klick ibland.

Nu är det kaffe som gäller och jag känner mig piggare nu efter maten,

FILM/Django unchained (2012):

* grymt bra...  *

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥