måndag, februari 04, 2013

Zorros Klo/Söndagen/Filmer:SÖNDAGENS MÅLTID: /FriscoMåltid på MAX's (drive-in)
Promenaden flöt snabbt utan Zorro (ca 40 min) och gungbrädet blev endast en omgång.


Zorro är lite dålig i sin tasstå. Lite infekterat. Zorro har gjort 2-3 smärre operationer (längre tid emellan). Till sist är nu klon bättre, men den själva klon skrumpnar och blir ingen riktig klo. Det är både positivt och negativt.

Det enda negativa är att när det är fuktigt väder, då blir lätt pulpan infekterat. Sist fixade jag skivan, men denna gång får vi se.

Detta började igår, så jag klippte pälsen runt om direkt och lade på salubrin och på med bandage och hela kitet. Det blev enbart en liten kortis in och ut för Zorro.
När vi kom in kollade vi på detta och bestämde oss för att avvakta lite innan vi besöker veterinär för det var igår vi upptäckte detta. Zorro har nu under observation och endast korta turer för att inte belasta infektionen. Hundsko har vi så detta får han nog hädanefter ha vid fuktigt väder.

Eftersom vi upptäckt detta i god tid och att Zorro inte gått med detta länge hoppas jag att denna kur skall hjälpa, men vi vänta inte för länge. Under Måndagen skall vi kolla hur detta ser ut... ser det likadant ut... Ja, då måste vi åka iväg... Men nu sover Zorro gott och flåsar inte och både äter och dricker bra.
Zorro får ha munskyddet på sig för att inte slicka tassen... visst lite försökte han, men trötnade då det inte var lika roligt med munkorgen på. När Zorro namsat i sig sin blodpuddingbit, då sörplar Zorro i sig färskt vatten.

Skönt att till sist hittar sig Zorro en plats och nu sover Zorro gott.


 De alla jyckarna efter bildtagning ligger nu och vilar i hobbyrummet.Idag var jag helt utslagen och slapp. Det gillar The Goatlord. Jag steg inte ur bädden förräns strax efter att The Goatlord gett jyckarna sin mat vid kl 17.00.
T
he Goatlord gav mig en "adress" till ett företag som säljer kompaktlysrör 2-steg för en arbetslampa vi har över en skrivare, Denna arbetslampa är köpt på IKEA, men där har detta lysrör utgått. Men det finns andra ställen för detta lysrör och beställde 2st via nätet 66:- exkl. frakt. Får se nu om det går att beställa under hundringen.


Slött och slapp... men Zorros tass tog ned stämninge... för övrigt en bra Söndag,

~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK/DVD:

❤❤ ... skall ses på Valentine's Day... ❤❤

SUZI QUATRO videocollection (1973-1992)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FILM:
 *... väldigt bra drama...* 

HITCHCOCK (2012)  drama/biografi
  *... bra...* 

OFFICER DOWN (2013)
  *... väldigt bra...*  

END of WATCH  (2012)  kiminaldrama gjord som en dokumentär

  * GRYMT BRA*   

I, ANNA  (2012) NoirThriller/psykologiskt drama

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥