söndag, september 12, 2010

Pika. Pika. Pika. :
Jag tog kort på det första frivilliga som dök upp:Sedan var det Gerts tur att plåta lite. Gert tar hellre på mig än att jag tar på honom, men det är klart vissa dagar vill han också, men kanske inte i lika stor dos som jag, men han var nöjd med resultatet.

Förövrigt bestämmer vi tillsammans om vilka kort som är kasserade, men ibland har jag en annan åsikt och Gert en annan och då väljer jag det och Gert bestämmer då om ett annat kort som skall med då, ungefär något sådant:
Nattablog:Både Gert & jag vid middagsbordet i köket för nattakäk, bestående av rester på potatis, som vi åt idag och till denna potatis lagade vi tillsammans till en ugnsfiskrätt.


NattaRecept på rester:
Potatisen skärdes i bitar och här hos oss äter vi med skal på (naturligtvis med rena skal och så på då) + raspolja + lite salt + lite mald mild paprika + 2 st frysta fiskfilé och värmdes och blandades ihop tills fisken var välstekt, vid sidan om maten en klick rivet äpple blandat med rivengurka med lite äppelcidervinäger + olivolja + lite salt och några skivor gurk på burk också:
Efter maten något lättsammare och här är jag igen - åter samlad vid PC ~ en mycket lättsammare stämning:

Pijačo čaj (te),
//HV

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥