söndag, mars 04, 2012

Lugn SöndagsKväll ut i H-Backa:

SÖNDAGENS MÅLTID: risotto/rårivna morötter och alkofritt vinEn macka och kaffe efter mina sköööna en timmas promenad för att lagom få se Alexander Rybak en stund. Vi såg inte färdigt programmet utan drog oss istället sååå sakta hemåt. 

Det var skööönt att få slänga av sig kläderna för pyjamasen och min fåtölj framför PC, lite surfa och blogga... sedan en liten vila.
//HV
P:S nu slipper vi natta/kvällskäket hemma och istället om en stund "äppelbitkaka".
På bilden längst ned är det ris som jag tar med hem, för den är slut och jag slapp köpa detta:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:

BRUCE SPRINGSTEEN  wrecking ball (2012)


Vecka 9 & endgame of the week:

VÄDRET: +3, sol och vindstilla

En härlig Söndag att få vakna upp till Marc Bolan & T-Rex... GET IT ON och den började också med dammsugning. Jag tog hela lägenheten utom hallen och sovrummet för dessa rum tog Gert.

... och jag ringde ett vanligt normalt telefonsamtal där man lyfter upp luren, helt sonika. Sååå nu vet vi vad vi skall göra senare hämta en mobil som jag förlagt i morsans jacka, som först undrat vad är detta som hamnat här???Klädseln för dagen...

NattaKäket: Bröd skiva skuren i 3 delar underst, på varsin bit en bit liten grön paprika, rårivna morötter + 2tsk äppelcidervinäger - i en kastrull: klick milda, olivolja, gul lök, någon bit fryst spenatbit/grönkål, lite pytt-i-panna och frysta ärtor.

DRYCK: alkofritt öl (estrella)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MUSIK:
MARC BOLAN & T-REX  electric warrior sessions (1994)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥