lördag, oktober 28, 2023

Färsfräs:

LUNCH del 2
LÖRDAGENS MIDDAG färsfräs med basmatiris/quinoa tricolor - en fryslåda blev det för att då ha i kidneybönor kikärter 2 msk av varje kanske gröna ärter.

FÄRSFRÄS
rapsolja  - lök lagerblad / halva av varje grön  gul röd paprika /  kål 
l skvätt vatten
blandfärs
2-4st mini tomater
Riven persiljerot morot rotselleri
lite färsk persilja
Krydda lite av varje:  bongs fond schalottenlök, salt, malen peppar, mild paprikapulver curry, spiskummin , koriander, vit peppar, kryddpeppar



Fina reflexer!

Fick fram tröjan...  !  Har på mig denna just nu.
Reflex - hoppas de sitter fast.

Ingen is utan snabb handling och L.A. Guns:

 

Då varde både frukost/lunch avklarade.
L.A. GUNS T-shirten hittade jag inte. Jag har inte haft denna sedan avslutat jobb genomgick möten med mera som gjorde att detta plockades undan för ett bra tag sedan... men inte avslutat nyansskillnad.

Jag ögnade igenom garderoben snabbt, för ibland  kan jag hitta ngt bland sängkläder.
Jag är inte vän av ordning när det gäller kläder.
THE GOATLORD skall hjälpa mig lite senare tror den kan ha hamnat med ngn CRASHDÏET tröja som slängde in mot THE GOATLORD eller om det var garderob.
Min favorit-Tröja... att ha på... från och till ngn gång.


En bildskiva istället!

.Elecric gypsy hojvideon - woW!

Gamla jeans från NOICE tiden, då var de mörka, men blektes i klorin, fick syn på en bild på TOMMY LEE och kom på att dessa är förbannat lika... och till detta mina vit svarta ko-mönstrade örhängen,
Jag föredrar inte trummisar utan ett bra band då är det ALLA! - helheten. De svarta silkeslena är bortslängda. Den rosa skjortan  runt E.A  tiden med en vit korsett i lakansliknande silke under, som inte finns kvar.  Ett svart nitbälte till detta. 
En gul tröja slängdes helt runt 2008/09 av ngn konstig anledning vid en mindre städning.

vaknar upp av 35 år:

 

ANSLUT i fokus
Slog upp ögonen steg upp BH:n  sitter löst-  öppnar frysen ser bara att två byttor soppor och två byttor köttbullar finns kvar, Jag skall tillaga färsfräs så köttbullar kan jag inte plocka fram.

Ena byttan med soppa skall mina föräldrar ta eftersom jag behöver en till värmefläkt ANSLUT från Jula blev det tänkt. Plötsligt blev jag lite orolig om man har för lite soppa. Jag har ändå på gång att laga buljong på kotletter med ben kanske dillsås och soppa någonting framigenom men inte denna helg.


Schablonbilden har definitivt aldrig legat på min sida så varför börja bry sig nu. Jag har inga barn som bara ett argument. Jag är i ett enda äktenskap fast giftermålen blev två ggr. 

Vaknar upp som von BrömSSen dagligen såsom nattetid gör jag inte, suktar inte heller, mer än att en del andra gör detta mer än jag och vill påminna mig... inte konstigt att man tröttnar på att ta de samtalen och kommer på att de var ju inte den närmre skaran ändå, men jag har kommit till bättre instinkt däremot mot bättre vetande!

Fast hur än min schablonsida ser ut på alla dess vinklar så vill jag inte ha den serverad hur som helst när som helst på sämre villkor än någon annan.

Familjeidyll eller splittrad sådan har aldrig varit min  därför ett steg lättare att gå igenom äktenskap utan krav,

 Om jag skulle stå i valet och kvalet inför barn har den så långt jag kan minnas varit om den står mot ensamhet är detta en av de största faktorer att sätta käpphjulet ned. 


Sitter med en Bh där knäppning lossar hela tiden och kom på att det har den alltid gjort på just denna. Knäpper igen. Klär på. Dags att sova igen, har lite sömn att ta igen även om jag kommit ikapp. Varför tog jag fram denna?

Måste man vända ut och in eller vända blad?  Kom på att blogga en stund för denna nypa uppvaknande... Goder natt dags att försöka sova... min make ligger och sover gott just nu.

Vi har haft extra trevliga stunder under veckan några nätter skall tilläggas, faktiskt, inget skämt, även om ett smajl finns där, om man nu skall vara sådan.


Självständig är ett ord som ekat mest eller snarare strävan mot. 

En långsam djup suck avbryter mig... Jag bestämmer mig för att trava tillbaks mot sovrummet och Asterix.

Nyper mig... :)))  Min inre frihet i detta äktenskap har utvecklat mig mest. Friheten och likasinnade på något vis.


Lyssnar på Crashdïet under tiden inte fy skam direkt som jag inväntar även Hellcats lansering nya låten Black Thunder i London, England imorgon och Youtube videon på Tisdag - HALLOWEEN tider.


Förresten slentrianmässigt vill ingen av oss ha, så en tredje på detta.







♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥