söndag, augusti 29, 2010

SöndagsMaten:


När det nya miniskåpet inne i köket till slut var på plats, ja, då var det dags för Risotton:Ute var det riktigt grått och lite regn kom också:
Kaffe och kaka efter maten:


En rismassa av Otto i hövvet:

Vi vaknade av en skällande Nellie runt kl 08.30. Det visade sig att hon hamnat under sängen och inte kunde komma ut. Det var bara till att lyfta upp det tunga massiva furuträt... tänka sig det är min säng från -71, men det är en ovanligt bred säng så vi får plats i denna... jorå!!!


Jag joxxade snabbt till risotton, som vi skall äta som en sorts Söndagsmiddag och sedan åkte vi ut på en härlig promenad.
Vi hade iallafall tur med vädret idag oxå med att skitregnet slutade precis när vi åkte ut och solen kom fram och det var väldigt vindstilla.

Väl hemma har jag röjjjt ut allt i en köksbyrå och nu blir det en helt ny, men mindre och vi får lite bättre om utrymme i vårt lilla kök. Samtidigt som vi förbättrat för hundarnas barplats (vattenskålarna).

Och strax skall vi käka.

Va' seg i "hövvet" jag känner "mej",

Hej svejs,

//HVNattBloggen:

Det blev en nattapromenad och det är en mycket vindstilla och skön kväll/natt och vi tog även en tur runt stan och det var relativt lugnt ute.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥