fredag, januari 28, 2011

Veckoslut:


4 timmars sömn här... vaknade kl 07.00 av att det var kortslutning i hela lägenheten.
Vi satte på elcentralen/lådan och då funkade endast köket och sovrummet. Vi fick hjälp och det visade sig att när jag vattnat blommorna igår kväll då hade den ena blomsterkrukan läckt ner på kontakten.
Jag har genast ändrat om med blommorna på fönsterbänkarna och nu funkar allt och även med blommor.

Annars har jag varit flitig när det gäller telefonen och fått alla små hushållsproblem att funka såsom;

1)...föreningen har fixat en dosa i varje lägenhet från bredbandsbolaget för ett tag sedan och jag har fixat nu så att telefonen också går via bredbandsbolaget på så vis fick vi ned priset + att vi är gamla kunder fick vi någon rabatt för detta.
Vi tänker ha 2 telefoner och kopplat direkt till modemet och slippa telefonjack och extra sladdar.

2)Och jag har fått jobba hårt med en räkning på 1400:- som var nära inkasso. Jag hade råkat göra en dubbelorder och den ena valde jag faktura och den andra betalade jag direkt. Och den ena ordern fick jag aldrig och då ville jag inte dubbelbetala.
Företaget hade lite svårt att komma till skott, så då ringde jag upp inkasso och förklarade och faktiskt de förstod mig direkt. Och sedan tog det högst någon timma och då hade företaget makulerat ordern och jag slapp en extra avgift.3) Till sist fixat så att budet kommer med den nya soffan efter helgen.


Så då var det Fredag igen och veckan hade tagit slut...

trevlig helg och kram,
//HarrietFILM:


VARNING för känsliga personer

I SPIT ON YOUR GRAVE (2010)

... baserad på filmen DAY OF THE WOMAN (1978) som gavs ut i en begränsad upplaga pågrund av den kontroversiella handlingen och våldet. Filmen gavs dock åter ut igen år 1980 och då vid den nya titeln I SPIT ON YOUR GRAVE.

Filmen handlar om en grov  gängvåldtäkt och en grym hämnd som följd.

Helt okej film, med detta menar jag att filmen kändes inte HollywoodGlassig .
Mer skriver jag inte."Day of the woman" (1978)  som släpptes åter ut på marknaden (1980) under det nya titelnamnet "I spit on your grave":VARNING för känsliga personer♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥